marți, mai 28, 2024
AcasăNewsPartidul lui Dragnea, condus de Carmen Dan, și-a găsit candidatul: jandarmul-șef care...

Partidul lui Dragnea, condus de Carmen Dan, și-a găsit candidatul: jandarmul-șef care a băgat la dubă protestatarii anti-Dragnea în 2019, acum pensionar special!

-

Liviu Dragnea și Carmen Dan nu-și uită ciracii din instituțiile de forță care i-au ajutat să bage frica în români, pe când cei doi se aflau la cârma României, scrie Ziarulprofit.ro. Astfel, colonelul în rezervă Gheorghe Lupescu, fostul comandant al Jandarmeriei Argeș, care a băgat în dubă toți protestatarii anti-Dragnea din Topoloveni pe 17 mai 2019 și a participat la represiunea din 10 august 2018 în Piața Victoriei din București, este acum candidatul partidului Mișcarea România Suverană (MRS) la Primăria comunei Dobroești (județul Argeș)!

Mișcarea România Suverană (MRS) – partidul ex-pușcăriașului Liviu Dragnea, condus oficial de fostul ministru de interne Carmen Dan – l-a recuperat de prin sălile de judecată pe Alin-Gheorghe Lupescu (50 de ani), fostul comandant al Jandarmeriei Argeș, și l-a făcut membru de partid.

Mai mult, recunoscători pentru felul în care i-a slujit colonelul Lupescu, ex-PSD-iștii Liviu Dragnea și Carmen Dan l-au trimis pe fostul jandarm-șef să candideze la Primăria comunei Dobrești din județul Argeș. Candidatura acestuia a fost acceptată de Biroul Electoral de Circumscripție zilele trecute și nu a fot contestată de nimeni.

Pensionarul special Gheorghe Lupescu (dreapta), fost șef de Jandarmerie județeană, a devenit candidat la Primărie!

Gheorghe Lupescu este colonelul care pe 17 mai 2019, în calitate de șef al Jandarmeriei Argeș, a dispus ridicarea în forță a celor 10 protestatari care manifestau la Topoloveni împotriva lui Liviu Dragnea, liderul PSD care făcea o vizită electorală în orașul argeșean. Zece zile mai târziu, Dragnea avea să fie condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare – și încarcerat – pentru angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

- Advertisement -

Acțiunea electorală a lui Liviu Dragnea la Topoloveni a avut loc cu 9 zile înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019, la care PSD avea să obțină un rezultat dezastruos: 22,50%, fiind depășit de PNL (27%) și urmat îndeaproape de USR (22,36%).

VIDEO: Topoloveni, 17 mai 2019 – jandarmii lui Lupescu în acțiune!

Colonelul Lupescu fusese implicat și în acțiunea barbară a jandarmilor împotriva manifestanților pașnici, pro-democrație, din Piața Victoriei, pe 10 august 2018. El a trimis trupe care să-i gazeze, fugărească, bată și intimideze pe manifestanții anti-Dragnea din Capitală. Ministru de Interne, în acel moment, era Carmen Dan, pupila lui Liviu Dragnea, iar prim-ministru – Viorica Dăncilă. Amândouă sunt originare din Videle, județul Teleorman.

- Advertisement -

În 2017, în plin „regim Dragnea”, colonelul Lupescu a fost trimis de la București să conducă Jandarmeria județului Argeș. El a fost numit la conducerea Jandarmeriei Argeș de Carmen Dan, ministrul de Interne al lui Liviu Dragnea.

Colonelul Gheorghe Lupescu este un impostor universitar, doctor închipuit, care și-a obținut titlurile la „fabrica de diplome universitate” Bioterra.

Colonelul Gheorghe Lupescu s-a pensionat pe 1 august 2022, la 48 de ani, iar de atunci este un îmbuibat pensionar special. Acum, el vrea să fie și primar de comună, la Dobroești, din partea Mișcării România Suverană – partidul-fantomă condus oficial de Carmen Dan, dar dirijat din umbră de Liviu Dragnea, care deocamdată are interdicție din partea justiției să dețină funcții politice.

Col. Lupescu, pe vremea când folosea haina Jandarmeriei pentru a-i servi pe Liviu Dragnea și Carmen Dan

Dobroești este o comună mică din estul județului Argeș, la limita cu județul Dâmbovița. La recensământul din 2021, comuna Dobroești – formată doar din două sate, Dobroești și Furești – avea 1.650 de locuitori. Primarul actual din Dobroești este Irinel Georgescu (PSD), aflat în funcție de trei mandate, din 2012. Consiliul Local este format din 5 consilieri de la PSD, 4 de la PNL, unul de la PMP și unul de la Pro România.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Guvernul Ciolacu, prins de UE că a falsificat cifrele pe 2023: deficit raportat de 5,9% din PIB, când în realitate era de 6,6%!

* EDITORIAL GLĂVAN: Cum să conducă țara Ciolacu?! Nu i-aș da bani nici să-mi cumpere covrigi!

* Criză în AUR: „Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil mic” / „Ai făcut blat pe București, Gunoiule!” / „AUR este o iluzie dirijată de un Gunoi” / Candidatul AUR la Sectorul 6 și-a dat demisia și-l demoleză pe Simion

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Un bolșevic standard. Doctorat are ? 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -