Panică în PSD: partidul atacă în instanță starea de urgență din Sectorul 1, pentru a bloca rezilierea contractului cu Romprest

4
344
În PSD e disperare și panică la gândul că Romprest ar putea pierde contractul cu Sectorul 1

PSD va ataca în instanță declararea stării de urgență în Sectorul 1, pentru a bloca rezilierea contractului înrobitor pe care primăria îl are cu compania de salubritate Romprest. Anunțul a fost făcut chiar pe site-ul oficial al organizației din Sectorul 1 de președintele interimar al PSD S1, Petre Florin Manole.

Panica și disperarea au atins cote maxime în PSD, a cărui înțelegere cu Romprest iese tot mai tare în evidență pe măsură ce se apropie momentul în care compania va pierde monopolul asupra Sectorului 1. Atacurile au devenit continue la televiziunile oligarhilor, iar Petre Florin Manole, un personaj alunecos și guraliv din Slobozia, care s-a afirmat în partid în era Dragnea, a devenit vârf de lance în acest război.

O cursă contracronometru: PSD încearcă să amâne rezilierea contractului cu Romprest până când va reuși s-o dea jos pe Clotilde Armand de la primărie

În paralel, organizația din Sectorul 1 a turat la maximum motoarele pentru strângerea de semnături în vederea unui referendum de demitere a Clotildei Armand.

Totul pare să fi devenit o cursă contracronometru în care PSD și oligarhii încearcă să întârzie rezilierea contractului cu Romprest până când vor reuși îndepărtarea actualei primărițe și aducerea în loc a cuiva dispus să plătească de până la 12 ori tariful normal pentru strângerea gunoiului.

Amiciția PSD cu operatorul de salubritate e veche. În 2017, fostul primar Daniel Tudorache a inițiat niște acțiuni deliberat eronate în instanță, mimând încercarea de a recupera prejudicii de sute de milioane de lei. Instanța le-a respins din start ca inadmisibile.

Romprest a oprit strângerea gunoiului în noiembrie anul trecut, cu doar câteva zile înaintea alegerilor parlamentare, amintindu-și de o datorie mai veche, de pe vremea lui Tudorache. Imediat, televiziunile oligarhilor și PSD au organizat o campanie de linșaj mediatic, acuzând că nici n-a venit bine Clotilde Armand la primărie și au început problemele. În paralel, publicului de la Antena 3 și România TV i s-a spus că asta se va întâmpla în toată țara dacă pierde PSD alegerile.

Anunțul lui Petre Florin Manole, liderul PSD Sectorul 1, privind încercarea de a bloca în instanță rezilierea contractului dintre Sectorul 1 și Romprest

„Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal și reprezintă doar urmarea firească a unei situații de criză declanșată și întreținută de către Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand.

În plină stare de alertă declarată la nivel național, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol și fără precedent în România și care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalități autoritare și a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta – în speță, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?

Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetățenilor și este dusă cu incompetență și rea-credință, generând penalități împovărătoare la bugetul local, dar și cheltuieli suplimentare prin achiziții total netransparente.  

Opriți acest bâlci costisitor și ridicați, deopotrivă, gunoiul și starea de alertă!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* „Stegarul dac” a fost internat din nou la balamuc, Șoșoacă vrea să-l scoată. „Medicul de gardă i-a luat telefonul. România, în stradă!”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* Cvartetul Ciutacu-Șoșoacă-Becali-Piperea aduce amenzi postului România TV. Noul CNA nu mai tolerează complicitatea moderatorului cu aberațiile invitaților

* Fiica lui Petre Roman a purtat măști de fițe „Gucci”, contrafăcute de fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Țeapă: n-au protejat-o de Covid!

Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

* Greșeala fatală făcută de trei ciobani din Harghita: au încercat să salveze o vacă din ghearele ursului. Au devenit ei vânat: unul a fost omorât, altul rănit grav

* Nunta secretă a Simonei Halep. Petrecerea a avut loc în vila de un milion de euro a tenismenei, la Izvorani, pe malul lacului Snagov

* Ana Maria Popescu a ratat dramatic aurul olimpic, la ultima tușă. România, locul 10 în clasamentul pe medalii

4 COMENTARII

  1. Dacă nu ne plasăm CU TOȚII, CEI CARE VREM CU ADEVĂRAT STÂRPIREA HOȚIEI ȘI CORUPȚIEI, ALĂTURI de franțuzoaică și o lăsăm singură, MAFIA VA BIRUI DIN NOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here