Nunta secretă a Simonei Halep. Petrecerea a avut loc în vila de un milion de euro a tenismenei, la Izvorani, pe malul lacului Snagov

4
22445
Simona și Toni

La doar o lună după ce a confirmat logodna cu Toni Iuruc (42 de ani), Simona Halep (29 de ani) s-a căsătorit în mare secret cu alesul ei, cu care este împreună de doi ani, anunță Prosport. Petrecerea a avut loc vineri, pe proprietatea de vis pe care Simona și-a amenajat-o la Izvorani, comuna Ciolpani, județul Ilfov, pe malul lacului Snagov.

Simona Halep ocupă locul 10 în clasamentul WTA. Ea este singura sportivă din lume care n-a ieșit niciodată din Top 10 mondial în ultimii 7 ani (din 2014, când a pătruns în elita tenisului planetar). Doar accidentarea care o chinuie de mai bine de două luni (din 12 mai, din turneul de la Roma) ar putea-o scoate din Top 10.

Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, și-au primit invitații la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30.

La petrecerea specială de vineri, Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roșie, care-i lăsa un umăr gol.

Nașul de cununie al celor doi miri este Daniel Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli și vărul lui Toni Iuruc.

Vilă de un milion de euro, pe malul lacului Snagov

Proprietatea de la Izvorani, situată în apropierea Centrului Olimpic (unde se pregătesc sportivi de la mai multe discipline), le aparține Simonei și proaspătului ei soț.

Cei doi au cumpărat un teren de un hectar (10.000 de metri pătrați) pe malul lacului Snagov și și-au ridicat o locuință de lux, unde și-au propus să se stabilească, deși amândoi sunt din Constanța.

Simona Halep și Toni Iuruc au investit aproximativ un milion de euro în proprietatea lor de la Izvorani. Vila este dotată cu piscină, dar și cu un teren de tenis, unde sportiva se poate antrena. De asemenea, și-au amenajat un ponton, de la care soții Iuruc-Halep pot pleca la plimbare cu barca pe lacul Snagov. Între vilă și lac există o curte mare, plină cu verdeață.

Plasarea satului Izvorani, pe malul de nord al lacului Snagov

Doi ani cu Toni Iuruc

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viață din ultimii doi ani.

Întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferințe de presă, tenismena și-a arătat entuziasmul.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să-l am pe Toni alături de mine”, spunea Halep atunci.

Toni Iuruc (42 de ani) este un milionar machidon, ca și Simona. El a mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după finala câștigată de sportiva din Constanța la Wimbledon, în 2019.

Simona Halep și-varul-ei-dimciu, la petrecerea de vineri, de la Izvorani

Trebuia să fie la Olimpiadă

Cununia civilă a Simonei Halep a fost organizată exact în ziua în care a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Simona ținea enorm să participe la această Olimpiadă, dar accidentarea suferită la gamba stângă, în turneul de la Roma, pe 12 mai, i-a spulberat acest vis.

De altfel, ravagiile acele accidentări i-au provocat daune și mai mari: a ratat toate turneele din ultimele două luni, inclusiv Grand Slam-urile de la Roland Garros și Wimbledon. Astfel, a pierdut o mulțime de puncte (avea de apărat 2.000 doar la Wimbledon!), alunecând spre limita de jos a Top 10 mondial, cu perspectiva ieșirii din acest club select.

Peste două luni, pe 27 septembrie, Simona Halep va împlini 30 de ani. Ea a câștigat din tenis – doar din premii – 37 de milioane de dolari. Sume uriașe, de ordinul zecilor de milioane de dolari, i-au venit și din contractele de publicitate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olimpiada începe bine: România – Honduras 1-0! „Băieții lui Hagi”, antrenați de Rădoi, au câștigat printr-un autogol. Mari surprize: Australia – Argentina 2-0, Mexic – Franța 4-1, Spania – Egipt 0-0

Revoluție în fotbal: FIFA pregătește 5 schimbări radicale în regulile jocului! Autul să se bată cu piciorul, număr nelimitat de schimbări…

Italia e campioana Europei, Argentina e campioana Americii de Sud! Amândouă au câștigat în deplasare – în Anglia, respectiv Brazilia

Câți bani va primi fiecare dintre cele 24 de echipe de la Euro 2020. Italia ia suma maximă oferită de UEFA

Puștiul român care uimește planeta: la 16 ani, bate recorduri mondiale și câștigă titluri europene la înot. „Când accelerează David, ceilalți par că rămân pe loc”

Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

România, în grupă cu Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă la Olimpiada de la Tokyo. Obiectivul lui Rădoi: o medalie

Formula în care noul Farul Constanța țintește sus: Hagi 89%, Marica 10%, Iașko 1%. Va avea stadion modern, de 18.000 de locuri

Dacă vrei Liga Campionilor, ia-ți antrenor german! Formidabila ștafetă Klopp – Flick – Tuchel. Chelsea e noua regină a Europei

Țeapă colosală luată de Olăroiu în China comunistă! „Am trăit o mare minciună”. I-au furat 10 milioane de dolari, deși i-a făcut campioni

4 COMENTARII

 1. Și-astaaa… revendica/PRETINDEA purtarea… DRAPELULUI-ROMÂNIEI, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care au început deja!

  În loc de STEAG-NAȚIONAL, aaa… „jucat-steagul” (obicei TIPIC armânesc – luat de la greci! – la nunți) la nunta sa!

  Îi facem/adresăm urarea machidonească STANDARD la logodne-și-cununii: „Sî sî PRÂCOPSÎASCÎ!” (Sic!)
  (Normal că n-o au pe-aia a noastră, cu „Casă-de-Piatră”, că la ei, în Balcani, prin Munții Pindului ori râpele Albaniei, până și cotețu’-cîinelui ori grajdu’-caprei erau din… cataroaie, că alea erau/reprezentau cam… tooooot „peisaju'”, pe-acolo!!!)

   • Se pare că nu (cel puțin… nu ÎNCĂ!), daaa’… probabil că au în sat câteva anexe-comerciale ale vilei-palat (tocmai pentruuu… și mai mare „prîcupsîalî”!), niște magazine de brânzeturi…, de carne/blană de „niale”…, cevaaa…!!!

    Cum are și „Jiji” Becaaaali…, stâna în spate la… vilă, în Pipera, și „shop”-uri cu brânzeturi prin preajma Palatului său (Casa Manu-Auschnitt, de pe Aleea Alexandru, nr. 1-3), nuuuuuuuu?!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.