O fanatică putinistă a părăsit Rusia și acum îl detestă pe dictator! Dubla campioană olimpică Elena Isinbaeva s-a stabilit în Tenerife

2
3686
Serghei Șoigu - Elena Isinbaeva

Rusoaica Elena Isinbaeva, celebră campioană olimpică la săritura cu prăjina, a fugit din țara sa natală, pe fondul declanșării „operațiunii militare speciale”, și s-a stabilit definitiv în insula Tenerife (arhipelagul spaniol Canare, din Oceanul Atlantic). Admiratoare fanatică a teroristului Putin înainte de război, atleta a ajuns să-l deteste atât de tare, încât nu vrea să mai audă de el și de clica lui de la Kremlin.

Elena Isinbaeva (41 de ani) a fost imortalizată într-o fotografie, alături de drapelul Ucrainei, în biroul avocatului Gonzalo Velohin Barrios, în timp ce primea documentele necesare pentru a-și duce traiul în Tenerife.

Evenimentul s-a produs pe 10 martie 2022, la doar două săptămâni după declanșarea invaziei ruse în Ucraina, dar a ieșit la lumină de curând, în urma unei anchete derulate de echipa opozantului anti-putinist Aleksei Navalnîi, încarcerat de regimul terorist de la Kremlin într-o colonie de maximă securitate din regiunea Vladimir.

Isinbaeva și avocatul Barrios

Subiectul a fost dezvoltat de site-ul Obozrevatel.com din Kiev, care precizează că Isinbaeva a primit permisul de ședere în Spania la doar două săptămâni și jumătate de la începerea invaziei pe scară largă asupra Ucrainei.

Amănunt important: fosta mare atletă are interdicție de a pătrunde pe teritoriul Ucrainei, ca urmare a unei decizii semnate de președintele Volodimir Zelenski, ținând cont de simpatiile exprimate public de Isinbaeva față de dictatorul Vladimir Putin și de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

Isinbaeva alături de Șoigu, în ținută militară

„Ea este departe de război, soțul ei nu va fi chemat să moară. O dronă cu explozibili nu va zbura în casa ei. Iar documentele spaniole sunt de mare ajutor pentru a călători în jurul lumii”

Obozrevatel.com: „Se presupune că, pe 10 martie, Isinbaeva a vizitat biroul avocatului Gonzalo Velohin Barrios, unde a fost fotografiată, pe fundalul drapelului Ucrainei, în timp ce primea documentele pentru locuința din Tenerife. Anterior, Isinbaeva a rupt tăcerea și a declarat că nu a fost niciodată în forțele armate ale Federației Ruse, în ciuda gradului de ofițer pe care-l deține, și că a renunțat, de asemenea, la regimul lui Vladimir Putin. În același timp, campioana olimpică este marca partidului Rusia Unită”.

Gheorghi Alburov, membru al echipei lui Navalnîi, a postat luni, 17 iulie 2023, pe contul său de Twitter, dovezi că Elena Isinbaeva este proprietara unor imobile în Spania încă din anul 2018, achiziționându-le împreună cu soțul ei, Nikita Petinov. Cei doi sunt căsătoriți din 2014.

O achiziție din 2018

Isinbaeva a triumfat la Jocurile Olimpice din 2004 și 2008. A câștigat titlul european în 2006 și de două ori pe cel mondial, în 2005 și 2007.

Isinbaeva la Olimpiada de la Beijing, 2008 / FOTO: Gero Breloer/EPA/Shutterstock

Gheorghi Alburov: „Au cumpărat primul lor penthouse pe insula Tenerife din Spania în 2018. Costă aproximativ un milion de euro. În februarie 2022, au mai cumpărat acolo două case, cu câte un milion de euro. Fiecare are piscină și lift propriu. Ea este departe de război, soțul ei nu va fi chemat să moară. O dronă aleatoare cu explozibili nu va zbura în casa ei. Iar documentele spaniole sunt de mare ajutor pentru a călători în jurul lumii”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o „țeapă” a guvernării PSD-PNL: Legea salarizării promisă de Guvern profesorilor în timpul grevei nu e gata nici azi, deși pe 15 iulie ar fi trebuit să intre în vigoare!

* DOCUMENT. Președinta Comisiei Europene atrage atenția Puterii PSD-PNL: „Dacă nu elimină pensiile speciale, România nu va primi tranșa a treia din PNRR!”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

* Umilințe la indigo pentru Hagi, în Europa, la distanță de 6 ani: 1-0 și 0-4 cu campioana Ciprului, 1-0 și 0-3 cu campioana Moldovei. De fiecare dată, echipa sa s-a prăbușit în prima repriză de prelungiri și a primit lovitura de grație în minutul 105+1

2 COMENTARII

  1. Dacă ar scoate capul din haznaleTV și mulți români s-ar mai trezi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here