Până și „sondorii PSD” recunosc că românii vor alegeri anticipate. Sondajul este prezentat însă tendențios

1
1604
Iosif Buble (sondorul CURS) și PSD-ista lui, Diana Tușa (deputată)

Un sondaj CURS, dat publicității vineri dimineață, arată că 44% dintre românii chestionați ar fi de acord cu declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, 17% nu ar avea o părere pe acest subiect, iar 39% s-ar opune.

Rezultate au fost publicate de stiripesurse.ro, site controlat de Iosif Buble, care e și proprietarul CURS. Soția lui Buble, Diana Tușa, este deputat PSD. De altfel, însuși Iosif Buble e cunoscut pentru simpatiile sale față de PSD, partid care-l finanțează vârtos.

De regulă, sondajele CURS-Buble sunt manipulate în favoarea PSD, pliindu-se pe interesele acestui partid infracțional.

Dacă Buble spune că 44% dintre români își doresc alegeri anticipate (în condițiile în care PSD se pronunță ferm împotriva alegerile anticipate), atunci mai puteți adăuga vreo 10 procente, ajungând astfel la 54% pro-anticipate!

Dacă Buble spune că 39% dintre români se opun alegerilor anticipate, atunci puteți scădea vreo 10 procente, ajungând astfel sub 30%!

De altfel, ostilitatea jurnalistului-sondor față de alegerile anticipate, născută din servilismul acestuia față de PSD, strigă chiar din titlul știrii de pe site-ul lui Buble: „Sprijin fragil al populației pentru alegerile anticipate”.

Buble zice că românii îl vor pe Arafat, dar vor și Secția Specială!

O altă știre de pe site-ul lui Buble confirmă tendențiozitatea acestuia față de două teme neplăcute PSD-ului: demiterea lui Raed Arafat și desființarea Secției Speciale.

„Guvernul pregătește cel puțin două decizii care se dovedesc cu mare impact în rândul populației, iar oamenii nu sunt de acord cu intențiile Guvernului. Conform unui sondaj CURS, Raed Arafat are o puternică susținere populară, iar 77% dintre cetățeni doresc menținerea acestuia în funcție, asta în ciuda faptului că Ludovic Orban îl vrea mazilit.

O altă decizie care stârnește controverse este cea legată de desființarea Secției Speciale. 41% dintre repondenți consideră că ar fi o decizie greșită, în timp ce doar 33% consideră că ar fi o soluție bună.

Sondajul CURS este unul de tip omnibus și a fost realizat în perioada 12-17 decembrie 2019, pe un eșantion de 1.067 de persoane. Metoda: interviuri față în față, la domiciliul respondenților. Marja de eroare: +/- 3%, la un grad de încredere de 95%.

1 COMENTARIU

  1. Romanii nu-l vor pe Arafat …sa plece si sa lase locul unui alt personaj competent …prea multe greseli si prea mult dezinteres fata de cetateni ..sa fie scos afara in suturi gata s-a terminat cu acest pesedist corupt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.