Oreste nu crede în boala lui Dragnea: „Suferă doar de paranoia născută din frica de puşcărie”

4
4359

Cunoscutul jurnalist Oreste Teodorescu e convins că internarea lui Liviu Dragnea în spital, pentru „dureri de spate”, este doar un motiv pentru a nu se prezenta la audierile de la Înalta Curte, în dosarul angajărilor fictive.

Conform celor scrise de Oreste pe Facebook, planurile lui Liviu Dragnea de prelungire a termenului până la trecerea unei noi ordonanțe de urgență pe Justiție au fost dejucate de judecătoarea Luciana Mera, care a anunțat că va rămâne în completul care îl judecă pe Liviu Dragnea, chiar dacă urmează să se pensioneze cu data de 1 iunie, conform deciziei CSM.

Liviu Dragnea și aghiotantul său, Codrin Ștefănescu

Textul lui Oreste

Ce boala are Dragnea? Dragnea nu are nimic, suferă doar de paranoia născută din frica de pușcărie! Pentru a nu răspunde în fața legii e în stare de orice găinărie…

Mâine ar fi trebuit sa aibă loc audierea lui la Curtea Supremă, în dosarul angajărilor fictive.

Judecătorul Luciana Mera a anunțat că va rămâne în completul care-l judecă pe Dragnea, chiar dacă urmează să se pensioneze începând cu data de 1 iunie, conform deciziei CSM, dejucând astfel planurile infractorului de prelungire a termenului până la trecerea OUG pe Justiție…

Cu două zile înainte de a se prezenta în fața magistraților, Dragnea acuză dureri de spate.

Vestitul cap de pu*ă, Codrin Ștefănescu, a declarat, la Antena 3, că ar fi vorba de o dublă hernie de disc. «Nu era recomandat să stea în picioare, el trebuia să stea la pat», a adăugat el. «Medicii au stabilit aseară să-l interneze și i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să-și facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operație, intervenție chirurgicală sau nu, în cursul acestei zile. În orice caz, nu l-au lăsat să se deplaseze».

Orice ai face, penalule… NU SCAPI!!!”

CITIȚI ȘI:

Dragnea s-a îmbolnăvit brusc, înaintea procesului de la Înalta Curte. El s-a internat ca să forțeze o nouă amânare. Mâine e al doilea termen din 2019

4 COMENTARII

  1. De acord cu tine Oreste!!! Chiulangiul, borfasul , infractorul, lasul, lenesul si inecatul care isi bate joc de Romania, se preface ca e bolnav ca sa nu mearga la tribunal doar, doar da tudorelul ordonanta ca sa-l scape!!!! Sa dea D-zeu sa nu se mai scoale din patul ala, sa ramana acolo teapan pe veci!!!!

  2. „Trebuie să stea la pat”, „nu l-au lăsat medicii să se deplaseze” , zice C. Ș.
    Patul de la Rahova e numai bun pentru convalescență și recuperare, oricât de îndelungate, să dea Dumnezeu !

  3. Orbește, este o mișcare brusca făcută de Zdragnea și asta îl costa pe Livache. Dacă avea dureri mari avea o grimasa se vedea pe fata, individul asta ne prostește! Lincoln avea o vorba poți prosti pe unii oameni o vreme dar NU poți prosti pe toată lumea tot timpul! Așa și cu flăcăul din Teleorman care parca a intrat stafia lui nea Nicu in el! Băiatul asta trebuie sa meargă urgent la psihiatru ! Un individ ca asta poate da foc la România, este un politician de doi bani , care are impresia ca poate manipula milioane de romani! Dragnea mai lasă-ne cu vrăjelile astea din școala când vroiam sa chiulim de la ore ! Nu ești un actor bun! Uita-te in oglinda dimineața!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here