Olivia Steer, amendată de CNCD după ce a scris că „evreii de la Auschwitz aveau comorbidități”

0
4295
Olivia Steer și soțul ei, Andi Moisescu

Conspiraționista Olivia Steer a fost amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 5.000 de lei după ce a scris pe Facebook că evreii gazați de germani la Auschwitz aveau comorbidități. Fosta vedetă Pro TV este o antivaccinistă notorie, care de ani mulți încearcă să convingă oamenii să nu-și imunizeze copiii împotriva bolilor și militează împotriva folosirii medicamentelor.

Conspiraționista, care și-a schimbat numele în Olivia Moisescu Venturia, a scris pe contul său de Facebook, unde pretinde că se luptă cu Oculta Mondială: „Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?”.

CNCD a decis că această afirmație reprezintă discriminare și a amendat-o pe soția lui Andi Moisescu cu 5.000 de lei. Olivia Moisescu Venturia (fostă Steer) a anunțat deja că va contesta în instanță sentința.

Între timp, aparatul de propagandă s-a mobilizat deja: pe ActiveNews (site unde scrie și Olivia Moisescu Venturia, alias Steer) a apărut un articol în care se vorbește despre „Diktatul CNCD”, iar campania de vaccinare anti-Covid este numită „Holocaust în desfășurare”.

În Al Doilea Război Mondial, germanii au ucis circa 6 milioane de persoane, în marea majoritate evrei, în lagăre de exterminare sau prin execuții sumare.

Între timp, Olivia Steer se plânge că YouTube i-a șters un interviu cu avocatul Gheorghe Piperea și că a fost nevoită să-l transcrie și cheamă poporul în stradă vineri, de la ora 15.00, ca să lupte cu Oculta.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Legătura directă dintre AUR și legionari. Gafa enormă care-l va distruge pe Călin Georgescu, premierul preferat de Rusia în România

* Din gândirea antisemită și totalitară a „Căpitanului” Corneliu Zelea Codreanu – idolul președintelui de onoare al AUR

* Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

* Prostie bubuitoare: PNL-ista Violeta Vijulie crede că, la 95 de ani, regina Marii Britanii bea zilnic 5-6 „cupe de vin românesc”, care are „energii pozitive nemaiîntâlnite”, datorită „solului binecuvântat”! Prințul Charles a învățat-o să tragă la măsea!!!

* Cioloș și-a plasat omul în conducerea Senatului cu ajutorul PSD și al PNL, împotriva deciziei conducerii USR! „Ciprian Bucur îi căra geanta lui Bogdan Ciucă”, omul lui Dan Voiculescu și coautor la „Marțea neagră”

* Aristotel Căncescu – 7 ani și 10 luni de închisoare, pentru corupție. Sentință definitivă, fostul baron liberal e deja în arest

* La 83 de ani, Arșinel face scandal să-i fie prelungit contractul de director la teatru! Nicușor Dan, atacat de Gâdea și Firea cu minciuni și invective

* Pensiile speciale au crescut 73% în ultimii 6 ani. 8% în plus doar anul trecut! Nasui: “Acesta este statul specialilor”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (78) / Telefoanele lui Iliescu

* Cântăreața Anda Adam și-a parcat BMW-ul de 150.000 € pe locul rezervat persoanelor cu handicap, ca să meargă mai puțin până la ușa Mall-ului

* Șoc și groază la conspiraționiști: „Djokovici se va vaccina”. Finala Nadal – Medvedev l-a determinat să ia această decizie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here