Olguţa se „mărită” şi cu partidul. Va fi purtătoarea de vorbe a PSDragnea

0
895

Disperat să-i demonstreze Olguţei Vasilescu faptul că nu el a mazilit-o dintr-o poziţie de ministru, Liviu Dragnea îi oferă acesteia tot felul de funcţii menite să-i panseze rănile politice. Ultima este cea de purtător de cuvânt al PSD, una de faţadă, fără putere în partid.

„Am avut o discuţie înainte. Eu am şi spus că în momentul în care nu mai am presiunea actului de guvernare, vreau să mă implic mai mult în viaţa de partid. Din postura de purtător de cuvânt al partidului şi din postura de consilier onorific al premierului pe Transporturi, ceea de dumnealui (preşedintele Iohannis – n.r.) nu şi-a dorit. Îl asigur pe domnul Klaus Iohannis că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare”, a declarat, luni, la Parlament, Lia Olguţa Vasilescu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, că o va propune pe Lia Olguţa Vasilescu în următoarea şedinţă a Biroului Naţional pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului. Ea ar urma să fie votată de membrii Biroului al PSD.

Tot luni, Vasilescu a fost aleasă de plenul Camerei Deputaţilor în funcţia de secretar în Biroul Permanent, la propunerea PSD.

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit recent, la Craiova. Înainte de nuntă a apărut în presă scandalul cu palatul deţinut de cei doi în centrul capitalei Băniei.

CITIŢI ŞI:

Olguța Vasilescu revine în guvern pe furiș, însoțită de o minciună. E indispensabilă, deși nu știe să facă nimic!

Imaginea „FERICIRII”. Fotografia în care ochii Olguței țipă la Manda: „Zi, mă, «Da», că te ia mama dracu’!”

Foto: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here