Acasă News Digi 24 mai pierde un jurnalist cu experienţă. Motivul: oprirea emisiunii "România...

Digi 24 mai pierde un jurnalist cu experienţă. Motivul: oprirea emisiunii „România furată”!

Continuă valul de plecări de la televiziunea de ştiri a concernului RCS&RDS.  Ultimul pe listă este Virgil Burlă, jurnalist al proiectului „România furată”, emisiune oprită de la difuzare de conducerea postului. Acesta şi-a anunţat demisia pe Facebook, după cum au dezvăluit jurnaliştii de la PaginadeMedia.ro.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Virgil Burlă, jurnalist cu vechime pe investigaţii, își explică astfel decizia:

„Începând cu data de 1 martie, mi-am dat demisia de la Digi 24. Odată cu sistarea, fără explicații, a difuzării emisiunii România Furată, mi-am zis că nu are rost sa mai stau, orice mi s ar oferi în schimb”, a scris Virgil Burlă.

„Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie spusă de un politician si o pune în pagina, cu ghilimele”, mai scrie jurnalistul. „Si nici executantul perfect când un redactor șef îi spune ce şi cum să scrie”, continuă el.

Decizia lui Virgil Burlă vine după ce, la începutul lunii februarie, Digi 24 a oprit proiectul editorial de investigații România furată, anunţă PaginadeMedia.ro.

Plecarea sa survine unui val întreg de încetări de contracte de la postul de ştiri Digi 24 şi de la site-ul televiziunii. Cea mai recentă plecare răsunătoare este a lui Dan Turturică, redactor-şef al Digi24.ro. Alături de el, şi-au încetat colaborarea cu site-ul postului Tv alţi membri ai echipei sale jurnalistice.

CITIŢI ŞI:

Dan Turturică, la despărțirea de Digi24.ro: „A fi neutru azi înseamnă să ajuți trădătorii și agresorii acestei țări. Nu am de gând nici să tac, nici să mă prefac

O nouă ştire-şoc de la Digi: Turturică şi echipa, OUT de la site-ul televiziunii de ştiri a RCS&RDS!

loading...

3 COMENTARII

  1. Trist,prea puținii jurnaliști adevărați pleacă, rămân slugile, lingăii, mârlanii. Pline ziarele tipărite și online/ studiourile tv.de rebuturi care-și spun jurnaliști,care emană,din puțul îngust al gândirii bolnave, imbecilități, judecați, analize cutremuratoare. Este pohta politrucilor dictatori,ciumați, putred de corupți să aibă, la labele lor mizerabile, cancerigene, presa precum in anii 90′-96′,2000-2004. Prăpastia este aproape… presa liberă, adevărată dispăre!!!!!!

  2. O sa ajungă televiziunea Digi o televiziune de rahat! Nu este nici paguba ca sa nu-l mai îngrășăm pe patronul Fantomas! Ieșiți in fata sa va vedem fata! De unde ați ați bani sa faceți un colos de televiziune ? Ca doar nu sunteți un Albert Einstein!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările