Ofensivă totală. „PNL este în război cu Dragnea şi cu gaşca lui de hoţi, de bandiţi şi mafioţi” / „Trebuie să-l punem în genunchi pe Dragnea!” / „Nu suntem analfabeţi ca şi tuta de Dăncilă!”

5
1339
Ludovic Orban
Ludovic Orban, indiferent față de perspectiva demiterii. Susține că PNL câștigă în ambele situații - adoptarea moțiunii sau respingerea ei

Mesajele Opoziției la adresa guvernării PSD-ALDE se radicalizează. Astăzi, la mitingul PNL de la Brașov, deputatul Florin Roman a vorbit despre „analfabeta care conduce Guvernul României”, plusând: „Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă!”

Florin Roman a spus și că PNL se află în război cu Liviu Dragnea, menționând că pe 26 mai liderul PSD „trebuie pus în genunchi”.

Principalele mesaje ale deputatului Florin Roman

 • „România este în război cu ciuma roşie. PNL este în război cu Dragnea şi cu gaşca lui de hoţi, de bandiţi şi mafioţi.”
 • „PNL este singurul partid care poate înfrânge PSD-ul. 1.100 de primari, 14.000 de aleşi locali, toţi oamenii de bună-credinţă din ţara asta.”
 • „De aici, de la Braşov, să-i spunem lui Dragnea: România se ridică, Liviu Dragnea pică! Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică! În 26 mai trebuie să-l punem în genunchi pe Dragnea!”
 • „România trebuie să se ridice! România trebuie să-i spună analfabetei care conduce Guvernul Românieinu suntem ca şi ei, nu suntem hoţi, nu suntem analfabeţi, nu suntem semidocţi ca şi tuta de Dăncilă!”
 • „Dragi liberali, niciodată nu am prins şi nu o să mai prindem PSD-ul atât de slab, atât de dezbinat, atât de măcinat de conflicte interne. Acum este momentul revanşei!”

Principalele mesaje ale președintelui PNL, Ludovic Orban

 • „Am venit cu mare bucurie acasă! Știți foarte bine, cei care mă cunoașteți bine, că Brașovul este orașul inimii mele, este locul unde m-am născut, unde mi-am petrecut copilăria, adolescența, unde am făcut liceul, facultatea și unde m-am format ca om în viață.”
 • „Șeful meu de campanie, Robert Sighiartău, mi-a spus să vorbesc de bine, să nu mai mă leg de PSD. Vă mărturisesc că îmi este foarte greu, pentru că bunul meu simț, rațiunea mea, tot ceea ce consider normal și firesc sunt de-a dreptul sfidate de tot ceea ce face această gașcă. Parcă tot ce a fost rău în România s-a strâns în jurul lui Dragnea, toate cozile de topor de prin toate localitățile, neisprăviții care nu au fost în stare să facă nimic în viața lor prin carte, prin învățare, prin muncă, prin hărnicie, parcă s-au strâns în jurul lui Dragnea și vor efectiv să sufoce toți oamenii educați, toți oamenii cinstiți, toți oamenii de bun-simț care vor să facă ceva din țara asta.”
 • „Pe umerii voștri stă o mare răspundere. Aici trebuie să câștigăm, dar să câștigăm tare de tot, aici trebuie să-i batem pe PSD-iști să le sune apa în cap, trebuie să-i scoatem din toate localitățile în care sunt oameni normali, cu scaun la cap, oameni educați, care pot să înțeleagă ce nenorocire pentru România este să fie condusă de o asemenea gașcă de derbedei, de agramați și de oameni care nu au nimic sfânt, nu au nici un pic de respect pentru semenii lor.”
 • „Suntem obligați să câștigăm nu pentru noi, nu pentru interesul nostru personal sau pentru ca Partidul Național Liberal să fie pe primul loc. Suntem obligați să câștigăm pentru români și pentru România, pentru că așa nu se mai poate.”
 • „În Europa, frații și surorile noastre care au plecat, mulți dintre ei care vor să se întoarcă în țară, sunt ținuți aproape cu forța de patronii lor sau de angajatorii lor, atât de mulțumiți sunt ei de modul în care românii au lucrat și și-au făcut treaba acolo unde muncesc.”
 • „România este bogată, România are aur, dar aurul României nu este aurul la care visează Dragnea și Vâlcov, care noaptea visează lingouri de aur, nu este aurul pe care vrea să-l transforme ministrul Economiei, cred că ați văzut, în ghiuluri și inele. Aurul României sunteți voi, suntem noi, românii, noi, oamenii care trăim în această țară, oamenii care dăm strălucire, care dăm prestigiu, care putem să construim cu adevărat o Românie frumoasă, o Românie care să fie o casă în care să fim fericiți că trăim, o casă de care să fim mândri și o casă în care să invităm pe toți frații noștri europeni, arătându-le că România este Europa și Europa este România! Arătându-le că noi, românii, putem să stăm în Europa în primul rând!”

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. Au dreptate : acum este momentul ca PNL sa invinga. Niciodata adversarii nu au fost atat de compromisi si, in acelasi timp, niciodata PNL nu a avut in frunte oameni atat de implicati in lupta, de hotarati sa invinga, nedispusi la compromisuri.
  Totusi, daca asa cum afirma, si eu ii cred, vor sa castige nu pentru ei, nu pentru PNL, ci pentru tara, ar trebui sa se gandeasca serios la o alianta cu USR, fiindca au cu USR foarte multe afinitati. dar si cu PLUS. Evident, nu acum, fiindca acum sunt concurenti, pentre alegerile interne.

 2. Eu sunt liberal în PSD. Nu pot face mai mult cu echipa mea social-democrată. Numai prestarea de activitate pentru salarii la bugetari şi pensii speciale nu face parte din zodia norocoasă. În fiecare zi să primesc la Palatul Victoria oameni nemulțumiți de felul taxelor şi de felul de trai. Pensionarii merită mai mult. Voi lua PSD şi ne mutăm în Nigeria. De acolo vom construi salariile şi pensiile în Africa. Avem dreptul să rămânem. Dar poate vine vremea să fim mai buni în fiecare familie şi omenia să răzbată prin gardul cu rugi.

  Doamne ai grijă de sufletul nostru.

 3. PSD din păcate este o Rușine naționala si indiferent ce bannere umplu tot Bucureștiul prin toate acțiunile cu justiția este descalificat complet in opinia publica din România.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here