USR-PLUS folosește sloganul PSD împotriva PSD. „România merită mai mult” / „Și alege o Românie fără penali și fără hoție”

1
1341
Cele trei afișe din Obor. FOTO: Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (USR), fost ministru al Sănătății în Guvernul cioloș, a postat o fotografie din zona Obor, în care sloganul de campanie al PSD este „trollat” de USR-PLUS și de Pro România.
La început a fost bannerul cu sloganul PSD: „România merită mai mult!”
Apoi, Pro România, partidul lui Victor Ponta, a instalat propriul banner, cu mesajul: ”Așa e. Fii Pro România!”
Alianța 2020 USR-PLUS a venit și „a pus capac” afișelor ambilor contracandidați de pe stânga, instalând sub cele două sloganuri propriul mesaj: ”Și alege o Românie fără penali și fără hoție”.
Curgerea celor trei sloganuri formează un mesaj favorabil USR-PLUS: România merită mai mult! Așa e. Fii Pro România! Și alege o Românie fără penali și fără hoție.
Acest mesaj se pliază perfect peste cel al USR, care în ultimul an a derulat campanii anti-penali, inclusiv prin strângere de semnături.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. România merită ani mai buni. Eu cu PSD nu pot face mai mult pentru omenirea din Dacia Superior. Ar fi de ajuns o privire spre şomaj şi mare bucurie ar fi. Dacă omul de rând visează o lume mai bună omul singur are avea şansa lui. Istoria e neclară. Cine a greșit mai mult. PNL sau PSD. 19 mai 2007 sau 29 Iulie 2012. Bilderberg ne-au impus regulile dure. Acum suntem pe metereze. Visăm cele mai negre faceri de bine ale Europei pentru care am fost numai sordidul şi necumințenia. Europa are tot 2 viteze. Avem fabrică Ford la Craiova la Cluj Napoca şi la Iaşi. Avem arme nucleare la Deveselu. Avem dolari americani dar nu poftă de muncă. Am readus Bechtel America în Transilvania să construiască autostrada. Mai mult nu pot face pentru poporul român. Iertare Majestate Rege Mihai I Hohenzollern. Drumul spre lumea lui Hades aparține celor care nu au muncit vreodată.

    A fi omul mare al zilelor mărunte. Pigmeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.