Ofensiva DNA împotriva Mafiei PSD întoarce partidul la discursul lui Dragnea. Ciolacu: „Reapar imaginile cu telejustiţia”

5
3140
Marcel Ciolacu, PSD
Marcel Ciolacu, președinte PSD

Acțiunea DNA din Banat, împotriva Mafiei PSD din domeniul drumuri-vămi, l-a speriat pe noul șef interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Acesta și-a apărat cei trei parlamentari vizați de anchetă: Dorel Căprar, Florin Tripa (deputați de Arad) și Ioan Chisăliță (senator de Caraș-Severin).

Deși spus, formal, că „nu face zid împotriva justiției”, Ciolacu a văzut „iarăși un început de telejustiție”. El s-a arătat deranjat că senatorul Ioan Chisăliță a fost dus la sediul DNA în scaunul cu rotile, având o suferință temporară.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu

„Domnul Căprar m-a anunțat că există DNA la sediul PSD”

  • „Astăzi de dimineaţă am vorbit cu domnul Căprar şi m-a anunţat că există DNA la sediul PSD (PSD Arad – n.red.), însă respectă şi va merge să vadă despre ce e vorba acolo.”
  • „Am văzut şi eu la televizor ce a urmat. Nu, PSD nu va face vreun zid împotriva justiţiei, de niciun fel, dar aş dori, totuşi… Puţinele imagini pe care le-am văzut la televizor după Biroul Permanent Naţional, cu domnul senator Chisăliţă în căruţ, cărat pe holurile DNA sau nu ştiu pe ce holuri, beciuri, garaje… Totuşi, justiţia să o lăsăm să se facă la procuratură, în tribunal…. Eu am văzut imaginile acelea la televizor și parcă am văzut iarăși un început de telejustiție. Este o părere personală…”
  • „Cred că justiţia trebuie să-şi facă treaba discret. Domnul Chisăliţă, în căruţ, nu era nici violator, nici criminal. Poate ar fi trebuit o intimitate a fiecăruia, indiferent de fapta care se presupune, în acest moment, că a făcut-o. Cu certitudine – am avut discuţia în Biroul Permanent Naţional -, PSD nu va face scut ca să apere pe cineva de justiţie.”
  • „Vom respecta parcursul procedural din Parlamentul României (dacă vor fi formulate, din partea justiţiei, cereri de ridicare a imunităţii în cazul celor trei parlamentari PSD – n. red.). Sub nicio formă, PSD nu o să stea în faţa justiţiei să nu-şi facă datoria.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

DNA dă iama în Mafia PSD din Banat, care colecta șpăgile din vămi. Un deputat a fost ridicat din sediul partidului

„PROASTĂ, DAR CINSTITĂ”. Dăncilă a sifonat de la PSD, în campanie, milioane de euro! L-a folosit ca intermediar pe fostul ei consilier de la guvern

5 COMENTARII

  1. desigur, justiția la televizor e cîh, doar cea din parlament este cea curată și uscată!
    aceeași demokratură la acest partid care perorează reformarea (nota mea: tot cu analfaneți)
    sictir pufos!

  2. Și fata care a rămas paralizata în căruț, adusa sa fie văzută de judecători nu a fost umilita? Domnul psd-ist nu poate ca este greu de la ce a primit. Rușine sa va fie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here