sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăInfracțiuniVIDEO. Un nebun a pus benzină pe o vecină de 83 de...

VIDEO. Un nebun a pus benzină pe o vecină de 83 de ani și i-a dat foc. „Vrăjitoarea asta bătrână… Așa trebuie la vrăjitoare!”

-

România e țara în care nebunii umblă liberi și fac nenorociri. Așa s-a întâmplat sâmbătă la Plenița, județul Dolj, unde o bătrână a murit în chinuri groaznice, stropită cu benzină și arsă de vie de un bărbat cu probleme psihice. Și mama dementului a fost găsită moartă, în casă, dar fără urme de violență.

Cristinel Constantin Gae (43 de ani) şi-a incendiat vecina de 83 de ani sub privirile vecinilor alertaţi de strigătele de ajutor ale bătrânei. Sătenii spun că nu au putut să intervină pentru că totul s-a petrecut foarte repede. Gae a luat nişte benzină, a aruncat-o pe bătrână şi imediat i-a dat foc.

Un vecin a povestit: „Atunci când a incendiat-o pe bătrână, striga: «Mori, vrăjitoareo!». Am înţeles că o acuza pe vecină că din cauza vrăjilor ei, mama lui ar fi murit. Cele două femei erau prietene bune. Toată ziua se vizitau. E cumplit ce s-a întâmplat. Era un om liniştit, retras, locuia doar cu mama lui şi niciodată nu a creat probleme în comună. Deodată a înnebunit”.

„Vrăjitoarele astea ne-au făcut numai rău nouă, la viitorul nostru”

Ucigașul și-a justificat crima susținând că femeia era vrăjitoare și, prin gestul său, el a salvat omenirea, potrivit unei înregistrări video publicate de Adevărul. Cele 33 de secunde ale dialogului dintre reporter și asasinul dement sunt zguduitoare.

- Advertisement -

Dialogul reporter – criminal

Reporter: Stai, păi și de ce le dăduși tu foc?

Gae: Vrăjitoarea asta bătrână… Știi că e vrăjitoare?!

Reporter: Nu.

- Advertisement -

Gae: Și sunt mai multe care… se distruseră… Vrăjitoarele astea ne-au făcut numai rău nouă, la viitorul nostru. Mă crezi? Și ai să vezi că e ca mine.

Reporter: Ți-au făcut ție rău vrăjitoarele?

Gae: La toată lumea, nu numai mie!

Reporter: Și de-aia le dăduși foc? Cine, maică-ta?

Gae: Nu, nu…

Reporter: Da’ cine?

Gae: Nu ei, nu… Decât aia… aia-i vecina… îți zisei, a lu’… nu? Lu’ mama nu-i dădui foc, cum să-i dau lu’ mama mea foc eu? Păi, eram tâmpit?

Reporter: Păi, și de ce le dăduși foc, așa, în halul…?

Gae: Așa trebuia, că așa trebuie la vrăjitoare!

VIDEO: Click AICI pentru a vedea dialogul dintre reporter și criminal!

Și mama nebunului a fost găsită moartă

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, sâmbătă, în jurul orei 11.30, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că vecina sa a fost găsită parţial carbonizată în curtea unui alt bărbat, tot din Pleniţa.

„IPJ Dolj a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că, în comuna Plenița, un bărbat, de 43 ani, a aruncat cu benzină asupra unei femei, de 83 ani (având suspiciuni că ar fi vrăjitoare), după care i-a dat foc. Evenimentul s-a petrecut în curtea bărbatului. Victima a decedat. La sosirea polițiștilor, aceștia au găsit în locuința bărbatului pe mama acestuia, de 65 ani, decedată, fără a prezenta urme de violență. Autorul faptei a fost condus la sediul P.P. Plenița”, a anunțat IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

Cercetările au fost preluate o echipă complexă, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Colonelul Sindile, unul dintre găzarii-șefi din 10 august, a fost ascuns pe funcție de general la o unitate de jandarmi de lângă București

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -