O tânără de 20 de ani a încercat să se sinucidă la metrou, în stația Lujerului. Deși călcată de tren, a supraviețuit

0
1287

O femeie în vârstă de 20 de ani s-a aruncat în fața metroului, miercuri dimineață, în stația Lujerului, transmite Metrorex. Este vorba de „o posibilă tentativă de suicid”, precizează comunicatul companiei.

Accesul călătorilor în stația Lujerului a fost restricționat. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată exclusiv pe linia 2, „în sistem pendulă”.

Conductorul metroului a fost cel care a sunat la 112, după ce a văzut că fata s-a aruncat în fața garniturii. În câteva minute au venit salavatorii și paramedicii SMURD.

În mod miraculos, femeia a supraviețuit. Ea a fost scoasă de sub granitura de metrou, dintre vagoanele 3 și 4, și a fost transportată la spital în stare gravă.

Puțin după ora 10.00, traficul a fost reluat și pe linia 1.

Comunicatul Metrorex

„Metrorex informează că astăzi, 09.06.2021, începând cu 08.38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3, din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1.

Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:

  • Preciziei – Lujerului, linia 2
  • Eroilor 1 – Preciziei, linia 2.

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul.

Viața are prioritate, și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: «În așteptarea trenului, nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului!»”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Clotilde Armand, atacată în trafic! „Un bărbat agresiv a lovit cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* VIDEO. Macron, pălmuit de un protestatar. Agresorul l-a păcălit cu o diversiune: i-a întins mâna stângă și l-a lovit cu dreapta

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here