O nouă schimbare pentru CTP la Digi 24. Al treilea partener în două luni: după Cosmin Prelipceanu și Alina Manolache, urmează…

1
3746
CTP - Roxana Lăzărescu

La nici două luni după ce și-a schimbat partenerul de dialog la Digi 24, Cristian Tudor Popescu (63 de ani) face o nouă schimbare. De data asta, n-a mai fost inițiativa lui.

Jurnalista Roxana Lăzărescu va fi noua realizatoare a emisiunii „Cap Limpede”, de la Digi 24, în care invitat permanent este Cristian Tudor Popescu.

Schimbarea a fost determinată de plecarea Alinei Manolache la ziarul „Libertatea”. Ea este cea care se ocupa de producția emisiunii „Cap Limpede”.

CTP a colaborat cu Alina Manolache doar câteva săptămâni. Înainte de emisiunea „Cap Limpede”, el a dialogat câțiva ani cu Cosmin Prelipceanu, în emisiunea acestuia, „Jurnalul de Seară”. Pe 14 noiembrie însă, între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, CTP a anunțat că nu va mai colabora cu Cosmin Prelipceanu, ci cu Alina Manolache.

Plecarea Alinei Manolache la „Libertatea” a dus însă la al treilea partener de dialog în mai puțin de două luni.

Noul sezon al emisiunii „Cap Limpede”, de această dată cu Roxana Lăzărescu la pupitru, va debuta vineri, 10 ianuarie, de la ora 21.00.

Informația a apărut discret pe post, într-un promo pentru emisiune, a observat Paginademedia.ro.

Jurnalista Roxana Lăzărescu se va ocupa, în continuare, și de jurnalele zilnice de la postul de știri.

Roxana Lăzărescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here