O nouă gafă: de 1 Mai, PSD le-a mulțumit rușilor „care muncesc”! Altădată s-a lăudat cu grâul din Belarus și cu gara din Kiev

5
3154

De 1 Mai, PSD a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire adresat românilor care muncesc”, însă fotografia ce însoțește mesajul prezintă un grup de ruși!

De 1 Mai, mulțumim tuturor celor care muncesc”, este mesajul postat de PSD.

În fotografia care ilustrează mesajul apare însă un grup de ruși. Poza a fost descărcată de pe o bancă de imagini de pe internet. Astfel de fotografii pot fi utilizate, contra cost sau gratuit, în scopuri comerciale.

Conform motorului de căutare TinEye, fotografia a fost încărcată pentru prima dată, în 2016, într-o bancă de imagini din Rusia, apoi pe numeroase alte site-uri similare. Ulterior, persoanelor din fotografie le-au fost adăugate măști, pentru actualizare, a observat Aktual24.ro.

Gara din Târgu-Mureș era din Ucraina, grâul din Bărăgan era din Belarus!

Nu este pentru prima dată când PSD folosește imagini din alte țări pentru a-și promova mesaje legate de România și uneori propriile “realizări”!

În 2019, în campania pentru alegerile europarlamentare, pe site-ul în care PSD își prezenta “realizările”, guvernarepsd.ro, liderii partidului se lăudau că au modernizat și gara din Târgu-Mureș. Fotografia era însă a unei gări din Ucraina!

“Un proiect finalizat la începutul anului 2017, realizat cu peste 10 milioane de euro din bani europeni. Gara CFR din Târgu-Mureș se aliniază acum la standardele vestului Europei”, anunțau PSD-iștii pe site-ul guvernarepsd.ro.

În realitate, fotografia nu prezenta gara din Târgu-Mureș și nu era făcută nici măcar în România. Gara respectivă este de fapt cea din Kiev, Ucraina. Imaginea a fost preluată de pe Shutterstock, un portal de pe care se pot cumpăra fotografii.

Gara din Târgu-Mureș arată cu totul altfel. Iat-o:

Altădată, PSD-iștii s-au lăudat cu recolte-record la cereale, prezentând un lan de grâu din Belarus!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* FOTO-VIDEO: 7 poze cu agentul GRU expulzat pentru că încerca să racoleze oficiali români

* INTERDICȚII. Președintele Parlamentului European și alți oficiali UE nu-și mai pot face concediul în Siberia!

* Clotilde Armand îi scoate din locuințele sociale pe reporterul-videochat de la RTV și pe doi angajați de la Antena 3. Aceștia le-au obținut ilegal, de la fostul primar Tudorache

Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

* Nistorescu despre ex-amicul Dan Voiculescu: „Participa la negocieri pentru că punea la dispoziție trustul de presă – «Vin și eu cu Antena 3». Iar acum face considerații grețoase”

* Senzațional! Dan Diaconescu revine cu serialul „Pandemia” – 10 sezoane a câte 6 episoade. Ca să-l vezi pe DD, trebuie să te abonezi

* A murit actorul spaniol Juan Joya Borja („El Risitas”), al cărui râs contagios a amuzat milioane de români. Avea 65 de ani

* DOCUMENT. Scrisoarea generalilor, care a șocat Franța. Idei discriminatoare, aluzii puciste și amenințări cu războiul civil

5 COMENTARII

 1. „Gura păcătoșilooorrr” (de P.S.D.-iști), ce vreți…

  Ăștia (P.S.D.-iștii, căăă… de A.U.R.-iști nici nu mai vorbim!)… TRAG-la/spre-RUȘI (!), așaaa…, „DIN-GENĂ” (Sic!), daaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

  „PĂCATUL-ORIGINAR” (!) al actualului P.S.D., ultima generație a… F.S.N.-ului ADUS-de-la-RĂSĂRT de „Ilici”-Iliescu, în decembrie 1989, a lăsat… INSTINCTE-și-REFLEXE!!!

  • „RUSISMELE” acestea nu sunt altceva decât… manifestarea „caracterelor-ATAVICE” (!!!) ale P.S.D.-ului, care vin-în-timp din… „(I)Epoca-IliescOV” a acestui partid… FUNCIARMENTE (!!!) NEromânesc!

   • „RUSKOISMUL”, BOLȘEVISMUL și ANTIOCCIDENTALISMUL/ANTIDEMOCRATISMUL reprezintă… „PĂRUL-de-pe-SPINARE” (Sic!) al P.S.D.-ilor!!!!!

    Șiii…, AȘA VA RĂMÂNE P.S.D.-ul… cât va mai exista (sperăm… CÂT-MAI-PUȚIN, daaaaaaaaaaa?!!!!!!!!): BLĂNOS-peee…-SPATE!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here