O „manevristă-securistă” în lacrimi. Oprișan a făcut-o pe Firea să plângă. De ce?

1
1651
Marian Oprisan, Gabriela Firea
Marian Oprișan a atacat-o dur pe Gabriela Firea, spunând despre ea că este o "manevristă-securistă"

Nu numai Viorica Dăncilă a fost o victimă a baronilor locali la ultimul CEX PSD. Gabriela Firea a fost cea de a doua. Un confict violent cu Marian Opișan, eternul șef al județului Vrancea, a scos-o pe aceasta din ședință cu lacrimi în ochi.

Oprișan, conform unor surse citate de Digi 24, a strigat la ea că este o „manevristă-securistă”. În comitetul executiv al PSD, o ședință care a ținut peste opt ore, Vioirca Dăncilă a fost obligată să demisioneze.

În seara zilei de luni, Gabriela Firea a făcut o postare pe Facebook în care spunea că ea nu participă la „CEX-ul paralel”. Ea făcea referire la ședința din biroul lui Marcel Ciolacu care se desfășura la acea oră la Camera Deputaților și la care participau Paul Stănescu, Marian Oprișan, Zetea și alți lideri care făceau planul de debarcare a Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului.

Prin acea postare, Gabriela Firea a încercat să se poziționeze în partid ca un contracandidat al lui Ciolacu la șefia PSD.

Oprișan a atacat-o exact pe acest subiect, conform unor surse din partid, acuzând-o de egoism, că nu e interesată de supraviețuirea PSD, ci doar de cariera sa politică.

Aceste acuzații, venind de la Oprișan, sună destul de ciudat, acesta fiind un baron local cercetat pentru fapte de corupție, având o avere impresionantă și controlând de două decenii județul Vrancea.

Prin acest atac, Oprișan a reprezentat punctul de vedere al puciștilor din PSD care au fost deranjați de faptul că Firea voia să-și creeze propria facțiune în partid.

Explicația Gabrielei Firea despre conflictul cu Oprișan nu a convins pe nimeni, ea vorbind despre principii.

„…A fost o discuție legată de faptul că eu am reiterat și am adus aminte colegilor că am stabilit niște principii, că nu ne mai întâlnim în afara CEX-ului și am explicat că eu de aceea nu am fost ieri la acea întâlnire, CEX-paralel, și dumnealui (Marian Oprișan) a spus că se simte jignit, că trebuia să fiu…”, a declarat Gabriela Firea, citată de Digi 24.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cu ștampila de „manevristă-securistă” a luat sfârșit și cariera politică a Gabrielei Firea care a fost îngropată o dată cu cea a Vioricăi Dăncilă.

* Atenție, PSD se reformează! Aseară, Fifor era cu Dăncilă. Dimineață fuge la Ciolacu. La prânz, înapoi la Dăncilă

* Haos în PSD! Ciolacu o atacă pe Dăncilă, Firea îl atacă pe Ciolacu, Orlando se atacă singur, Dăncilă se apără

* Pavelescu-PNȚCD, aliatul PSD, compară alegerea lui Iohannis în 2019 cu mineriada lui Iliescu din 1990. E de balamuc!

* Radu Moraru: „Dăncilă a câștigat alegerile” / „Nu e mai proastă decât Iohannis” / „Voi anula alegerile, va fi scandal mondial!”

* Mârlănie de ziarist sinecurist din clientela PSD: „Să ne mai lase toate spălătoresele din diaspora cu votul ăsta!”

* Mulțumim, Daddy! Până să ne calci tu pe cap, nu știam ce puternici suntem

* Dacian Cioloș anunță „o colaborare cu PNL la alegerile locale”, 

pentru a înlătura PSD din primării și din consiliile județene

* Harta electorală a României. Cele 5 județe în care a câștigat Dăncilă. Prăbușirea baronilor PSD

* O carte-document: „10 august”. Lansarea: vineri, de la ora 18.00, la Gaudeamus. Autori: Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu

* VIDEO. „Dezbatere” sinucigașă: Dăncilă a fost strivită sub propriile minciuni. Ziariștii au făcut-o să dea în bâlbăială

* VIDEO. Victor Rebengiuc, apel pentru salvarea României de „mahalagism” şi „ţăţism” marca Dăncilă: „Ieşiţi la vot! PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here