O fi băut vodcă rusească? Un deputat PSD îl compară pe Iohannis cu Maduro, dictatorul Venezuelei!

3
2193
Nu demult, Valeriu Steriu era vultur UNPR-ist...

„Domnul Iohannis începe să semene cu fostul președinte din Venezuela”, a afirmat Valeriu Steriu, deputat PSD (fost UNPR, fost PMP), la Antena 3, referindu-se comparativ la dictatorul Venezuelei, Nicolas Maduro (încă la putere, dar complet izolat de către democrațiile occidentale).

„Domnul Iohannis respinge mai mult de o treime din actele legislative sau guvernamentale. Această atitudine a lui va fi sancționată, pentru că oamenii văd că el încearcă să blocheze o guvernare performantă”, a mai spus traseistul Steriu, părând să fi pierdut orice urmă de rațiune de când a trecut la PSD.

Un al PSD-ist, senatorul Șerban Nicolae, clocește planuri ticăloase la adresa președintelui Iohannis: „Poate îl suspendăm înaintea summit-ului european de la Sibiu, să nu reprezinte România acolo. România trebuie reprezentată de un președinte responsabil, fie el și interimar, nu de Iohannis”.

CITIȚI ȘI:

A mai fugit un condamnat din „lotul Mazăre”! Din patru „grei”, doi sunt dispăruți

3 COMENTARII

  1. Oribili psd-isti pusi sa distruga democratia si tipa ca Ana Pauker impotriva unor dusmani inchipuiti.Bolsevici si puscariabili, tocmai ei au drepturi, domnule, sa-l suspende pe presedinte ca si cum e sluga lor si nu face slush!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here