Acasă Infracțiuni Încă un tâlhar din "lotul Tudorel" a recidivat. A ucis un bătrân...

Încă un tâlhar din „lotul Tudorel” a recidivat. A ucis un bătrân pentru 100 de lei

O crimă a șocat comunitatea bistrițeană: un bărbat de 71 de ani a fost ucis în propria casă de doi frați, de 19 și 21 de ani, dintre care unul recidivist, eliberat ca urmare a recursului compensatoriu promovat de Tudorel Toader și de coaliția PSD-ALDE.

Fratele cel mare (21 de ani) a mai avut probleme cu legea încă de când era minor. Ultimele fapte ale acestuia, o tentativă de tâlhărie și o tâlhărie calificată, i-au adus o condamnare de doi ani și patru luni. A fost arestat pe 15 decembrie 2016, dar eliberat condiționat pe 11 septembrie 2018 de Judecătoria Bacău, urmare a legii recursului compensatoriu. Tâlharul mai avea de executat 191 de zile de detenție, deci până în jur de 20 martie 2019. Când a comis crima, el ar fi trebuit să se afle în pușcărie, dacă n-ar fi existat valul de clemență față de infractori al guvernării PSD-ALDE.

Crima de la Bistrița a avut ca scop tâlhăria. Autorii au fost interesați de bunurile victimei care i-a primit în propria casă: o borsetă, un telefon, un ceas de mână, câteva bijuterii din metale neprețioase și suma de 100 de lei, informează stiridebistrita.ro.

Conform declarațiilor procurorului Adrian Briciu, șef secție urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cei doi frați, provenind dintr-o familie din comuna Lechința, și-au cunoscut victima întâmplător, pe o stradă din orașul Bistrița. Cei trei ar fi băut împreună într-un local din zona Gării din Bistrița.

Victima, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a plecat acasă însoțit de cei doi frați, la data de 2/3 februarie. Odată ajunși la domiciliul victimei, agresorii și-au bătut gazda, folosindu-se de diferite obiecte dure, inclusiv de un cuțit luat din bucătăria apartamentului.

Din declarațiile ulterioare ale agresorilor, aceștia nu se aflau într-o stare avansată de ebrietate. La domiciulul victimei, cei doi frați au început să caute lucruri de valoare, răscolind tot apartamentul. Bătrânul a fost trântit la podea și bătut până la ultima suflare.

Cei doi agresori au plecat cu un rând de chei, o borsetă, telefonul și ceasul de mână al victimei, bijuterii fără nicio valoare comercială, precum și cu suma de 100 de lei găsiți, asupra victimei.

 

„La data de 7 februarie s-a pus în mișcare acțiunea penală față de cei doi autori, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, pedepsită de lege cu detențiunea pe viață, sau cu pedeapsa închisorii de la 15 la 25 de ani, precum și pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, pedepsită de lege cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi. Cei doi și-au recunoscut fapta” –  adeclarat procurorul Adrian Briciu.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. „Sindromul Tudorel”. Bărbat decapitat cu drujba, în fața copiilor săi, de cel căruia îi vânduse maşina. Criminalul a pătruns în casă tăind uşa tot cu drujba

loading...

3 COMENTARII

  1. Tudorel le da drumul din parnaie, ca să rămână pe drumuri. Trebuia să facă ceva ca să supraviețuiască. Si a gasit solutia. A omorât un om, ca să se întoarcă la culcușul lui. Cazare asigurată, mâncare asigurată…. Chiar dacă mai iese la muncă și mai castiga un banuț, nu plătește impozit, întreținere, lumină, gunoi, apă….etc. dacă are comportament bun, poate are dreptul și la o întâlnire intimă, că rapandule sunt destule..!!! Ce făcea el pe stradă, era al nimănui…..!!!

  2. Tumorel-gargamel ar trebui ștampilat la 27 mii volți și dat ciorilor. Ăsta-i marele prof.univ.dr.,rector la 30 de ani de la revoluție!!! Comunist împuțit, cu fața spre infractori,disprețuiește românul demn,cinstit, umilește partea frumoasă a nației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings