A mai fugit un condamnat din „lotul Mazăre”! Din patru „grei”, doi sunt dispăruți

2
5074
Dragoș Săvulescu, infractor fugar

În vreme ce statul român, prin Ministerul Justiției (condus de Tudorel Toader), se face că vrea să repatrieze infractori fugari precum Radu Mazăre, Sebastian Ghiță, Elena Udrea, Alina Bica, Alexander Adamescu sau Puiu Popoviciu, alți infractori sunt lăsați să zburde spre țările calde!

Zilele trecute a fost constatată dispariția lui Cristian Rizea (fost deputat PSD), astăzi nu e de găsit nici Dragoș Săvulescu (fost acționar la Dinamo, alături de Cristian Borcea).

Săvulescu a fost condamnat ieri definitiv, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța și Mamaia. După pronunțarea sentinței, polițiștii l-au căutat la adresele cunoscute, dar ia infractorul de unde nu-i!

Surse din Inspectoratul General de Poliție au declarat pentru G4Media.ro că, potrivit unor indicii, Săvulescu ar fi plecat la Monte Carlo. Sigur, de acolo poate să plece oriunde în lume, în caz că va simți pericolul extrădării. Bani are, că doar n-a furat ca să fie sărac.

Așadar, dintre cei patru „grei” condamnați în dosarul retrocedării plajelor și falezei, doi au fugit preventiv: Radu Mazăre (9 ani) și Dragș Săvulescu (5 ani și jumătate). Doar Nicușor Constantinescu și Cristian Borcea (5 ani fiecare) au ajuns în arest.

Instanța a decis și confiscarea plajelor din Mamaia retrocedate ilegal. Dar plajele din Madagascar și Monte Carlo nu le confiscă nimeni, deci infractorii fugari – Mazăre și Săvulescu – vor continua să se bucure de ele!

CITIȚI ȘI:

Condamnări definitive: Mazăre – 9 ani, Nicușor – 5 ani, Borcea – 5 ani. Mazăre face plajă în Madagascar, Borcea se întoarce în pușcărie

Borcea se întoarce după gratii. Lasă în urmă 7 copii născuți de 4 mame, precum și două fetițe nenăscute (gemene)

„«Cine-s, bă, fosilele alea în tribuna mea?». L-am urât pe măscăriciul ăsta analfabet, care l-a făcut pe tata să plângă”. Poveste tristă cu Borcea și cu un fost mare fotbalist

2 COMENTARII

  1. Proces finalizat după 11 ani !!! Sunt frumoase salariile la Curtea de Apel București, așa-i Savonea,Costiniu,Ciuca,Baltag și câți or mai fi ca voi ? Spălați pe șpăgi și la ordin politic- găștile voastre conduse de pușcăriașul C.Voicu,condamnatul Costiniu cu soție șefa la AMR, fostă-toti borfașii pesedeului de ani și ani fără să răspundeți. Vine vremea javrelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here