O altă fată din Caracal săltată cu forţa şi „îndesată” într-o maşină!

1
1670
Felul cumsecade în care a fost tratat "monstrul" Gheorghe Dincă de oamenii legii, înainte de crime, încurajează delicvenţa la Caracal

O femeie din Caracal, judeţul Olt, a sunat, joi, la 112 şi a reclamat că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-o maşină, care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de poliţişti, toate persoanele, respectiv trei bărbaţi şi două femei, fiind duse la audieri.

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au reuşit să identifice în trafic maşina după aproximativ 10 minute, în oraşul Piatra Olt.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) n-au mai scăpat de maşinile groazei

„În urma verificărilor a reieşit faptul că în autoturism se aflau trei bărbaţi, din judeţul Dolj şi două femei, din judeţul Olt. Una dintre femei a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Fata urcată fără voia ei în maşină are 20 de anişşi este din Caracal, iar bărbaţii au între 21 şi 32 de ani, ei fiind din Băileşti, judeţul Dolj.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că fata ar fi refuzat să se căsătorească cu unul dintre bărbaţii aflaţi în maşină, motiv pentru care acesta ar fi decis să o răpească.

Toate persoanele care erau în maşină au fost duse la sediul Poliţiei Caracal, unde, la ora transmiterii acestei ştiri, se află în plină audiere.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

1 COMENTARIU

  1. Pana acum, stiam, cu totii, ca cei din CARACAL (avand si exemplele publice de rigoare: Dan Diaconescu, Marius Tucă, Florin Iordache ori Alexandru Cumpănașu) sunt urmasii celor rasturnati din… CELEBRUL CAR !

    Mai nou (dupa „Cazul Caracal”)…,… realizam ca acela NU a fost singurul vehicul (burdusit) care… a avut accident acolo !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here