Norica Nicolai, ca Muma Pădurii. Urlă la Iohannis şi la Dăncilă, fără să se uite în propria oglindă politică

6
1876
Norica Nicolai, ca în junglă

Când vorbeşte, Norica Nicolai face întuneric. Sau furtună. Vrea să pară uneori atât de înfricoşătoare de-ai zice că-i invidioasă pe Muma Pădurii din poveştile cu personaje de speriat copiii. Românii s-au prins cu cine au de-a face şi i-au dat un 4% ei şi altor catastrofe ALDE.

Iar acum, încercând să pozeze în „fată mare”, partidul lui Tăriceanu nu ştie ce să mai inventeze pentru a rămâne în politică. Cea mai la îndemână idee: s-o punem pe Norica Nicolai să facă junglă şi spume la gură anti-oricine şi orice! Atât pot, atât le iese. Undeva spre 4%. Cu Ponta şi Mircea Diaconu cu tot.

Aşa se face că Norica Nicolai încearcă acum să facă iar pe dura, în opoziţie, după ce n-a avut trecere la români pe când se afla la putere. Incapabilă să scoată ceva creativ pe gură, Nicolai joacă acelaşi rol de Muma Pădurii.

Din postura asta de hâtră incurabilă, loveşte cu ciomagul unde-apucă, fără să-şi arate însă colţii precum baba cloanţă din poveste. Fosta europarlamentară care şi-a pus nepoata să voteze în locul ei în Casa Poporului s-a gândit c-ar fi inteligent să-i asocieze pe Iohannis şi Dăncilă, deşi sunt în tabere diferite. Deh, aşa ar folosi vezi Doamne pentru ALDE, ca să-şi creioneze imaginea de partid şi anti-ăla, şi huo-celălalt.

„Povestea şoarecelui şi a pisicii a devenit una clasică. Ea a fost ecranizată în celebrele animaţii „Tom şi Jerry”, unde cele două personaje menţin atenţia publicului asupra lor prin cursa interminabilă pe care o au. De fapt, acesta este şi singurul lor scop. O alergătură continuă, tot felul de giumbuşlucuri, totul doar pentru a ţine publicul concentrat asupra lor. Problema este atunci când animaţia trece de ecranul televizorului şi devine o scenetă politică. Pe acelaşi scenariu din celebrele desene animate acţionează şi cei doi candidaţi, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Se critică unul pe celălalt, se acuză, însă doar de ochii lumii”, a scris Norica Nicolai, joi, pe Facebook.

Prosteală de doi lei specifică unei foste procuroare comuniste, care nu poate recita mai mult decât ce-i serveşte partidul.

Haita looser-ilor învăţaţi la bani

Cu Norica Nicolai, de unde e nici Dumnezeu nu cere. A păcălit atâţia ani viaţa dând din gură de pomană, a strâns jdemii de euro din leafa de europarlamentar antieuropean, iar acum se plictiseşte de moarte şi mai vrea o tură.

S-a înhăitat cu un alt vechi client al neobrăzării, actorul Mircea Diaconu, şi el fost europarlamentar nesătul de bani, care mai vrea şi el o tură. Ambii şi-au găsit oficină alături de doi rătăciţi ai politicii, fiecare disperat în felul lui: Tăriceanu, speriat că va ajunge la puşcărie pentru şpaga de 800.000 de dolari în afacerea Microsoft, şi Ponta – neîmpăcat cu gândul de a fi un looser etern, şi la alegerile prezidenţiale din 2014, şi la pierderea PSD-ului pe mâna lui Dragnea, şi probabil la alegerile din noiembrie anul acesta, dar mai ales la cele parlamentare de anul viitor.

Reprezentaţia rataţilor din politică! În rolul ăsta ar juca perfect toţi, în frunte cu actorul lor care şi-a permis să mintă în mod nesimţit pe seama a zeci de mii de români paşnici, care protestau decent în Piaţa Victoriei, pe 10 august 2018. Iată declaraţia de o neruşinarea ordinară a acestui individ care s-a înhăitat cu Tăriceanu, Ponta şi Muma Pădurii:

„Protestele sunt un mijloc democratic de a spus o părere. Totul este în regulă, până în clipa în care spargem cordoanele sau încercăm să intrăm în sediul Guvernului.

Ce m-a speriat aseară (10 august 2018 – n.r.) foarte tare a fost comportamentul acela de haită care ucide. Nu am văzut așa ceva decât la maidanezi. Deci, în stilul acesta. Deasupra scria «protestul diasporei». Nimic mai neadevărat. Nu era diaspora acolo, nu erau nici protestatari politici.

Au un comportament ca niște trupe paramilitare, foarte bine antrenate și băieții aceia cam semănau între ei. Mi-e teamă că s-au creat exact aceste structuri paramilitare. Să nu o dăm pe galerie”

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

6 COMENTARII

    • HIDOSENIA asta nici n-ar trebui sa mai fie lasata sa apara la televizor (la fel ca, de exemplu, Hoandră, de la „RealitateaTV”, sau URATENIILE-PAMANTULUI de pe la „Latrina3” si „GuițăTV”…) , caaa.;.. LEAPADA LAUZELE (sau nasc copii cocosati) !!!!!!!

  1. Nu e hatra, e harca, asa cum zice si Andy!!! In plus, aratarea procuror-comunist, merge mama in mana cu prostovanul pretendent la presidintie, musiu diaconu, precum tusea si junghiul, unul mai mizerabil decat celalalt!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here