Monstrul din Caracal, încă trei victime la activ! Partea bună: femeile trăiesc

1
4524

Ancheta procurorilor DIICOT în cazul crimelor de la Caracal scoate la iveală noi detalii îngrozitoare despre faptele lui Gheorghe Dincă, alias „monstrul din Caracal”. Pe măsură ce devine tot mai clar că, în afară de Alexandra Măceşanu, monstrul a ucis-o şi pe Luiza Melencu (fata dispărută în aprilie), apar probe despre alte victime ale suspectului!

Procurorii au prelevat zeci de probe biologice din Casa Grozei, în principal pete de sânge, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiştii în medicină legală indică alte trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceşanu şi de Luiza Melencu.

Femeile respective sunt în viaţă, şi chiar ar fi fost audiate de către anchetatori. Una dintre victime este o femeie de 49 ani, din Brâncoveni, judeţul Olt. A fost luată de acasă de către Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină. Aceasta ar fi mărturisit că, odată ajunsă la imobilul din strada Craiovei, nr. 169, după câteva ore de muncă în grădină, a fost târâtă în casă, violată şi bătută. La final, agresorul ar fi ameninţat-o că, dacă va dezvălui cuiva cele întâmplate, o va omorî.

A pus mâna şi pe fata unei familii ce-i lucra grădina!

Femeia a povestit pe larg calvarul prin care a trecut şi de ce vreme de luni de zile nu a depus plângere împotriva bărbatului. Celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă monstrului din Caracal cu mai mulţi ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinţii acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie: oamenii aveau încredere să o lase pe copilă în preajma lui, dezvăluie corespondentul ziarului Adevărul.

O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulţi martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând“ fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.

Suspectul de crimă a declarat anchetatorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu. El nu a confirmat însă că le-a şi violat. Despre Luiza Melencu, a spus chiar că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, de două ori, însă cu acordul fetei. A treia oară, fata ar fi refuzat şi de aici s-ar fi iscat o ceartă care ar fi dus la reacţia violentă a monstrului. În urma loviturilor sale, fata ar fi căzut, s-a lovit şi a murit.

Semne tot mai clare că Luiza a fost ucisă

Luiza Melencu

Testele de laborator au confirmat că cele trei pete de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă, la prima cercetare la fața locului, sunt ale Luizei Melencu. A apărut astfel confirmarea că Luiza a fost în casa lui Dincă și că ea a fost tratată cu brutalitate sau chiar cu cruzime.

La asta se adaugă și amănuntul că procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care Gheorghe Dincă a indicat faptul că şi-a ascuns urmele.
Monstrul din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN, deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiștii refac analizele.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

1 COMENTARIU

  1. Atentie: sa nu se cada in… CUNOSCUTA metoda a MILITIENILOR român(EST)i, de a scapa de… „C.N.”-uri („cazuri – nerezolvate”), cele cu „A.N.” („autori – necunoscuti”)…, prin punerea in carca unuia prins toate… cazurile RATATE din ultimii ani !!!

    (Noua ni se pare ca in aceasta MIZERABILA directie merg lucrurile, atat in ancheta oficiala, cat si in ceea ce inseamna… MANIPULARILE GROSOLANE dintr-o anumita parte a presei !)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here