luni, aprilie 15, 2024
AcasăMoravuriRomânia MAFIOTĂ: Oana Pellea afară, în zăpadă; nora Dăncilei în lojă, lângă...

România MAFIOTĂ: Oana Pellea afară, în zăpadă; nora Dăncilei în lojă, lângă Tusk

-

Discursul lui Donald Tusk a transformat o seară cenuşie într-una memorabilă. Atât de frumos a fost, încât a a trecut aproape neobservată o nedreptate revoltătoare: prea mulți impostori sub cupola Ateneului, în vreme ce personalități remarcabile erau afară, în zăpadă.

Victor şi Elena Dăncilă, fiul şi nora premierului Vasilica Dăncilă, au avut invitație la lojă, chiar în spatele mămuchii, alături de cei mai importanți politicieni ai Europei. Nu aveau nicio calitate oficială care să-i califice pentru a fi prezenți la acest eveniment. E drept, sunt şi ei căpuşe clientelare: fiul dăncilian a fost „înfipt” la Curtea de Conturi, iar nora – consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

În acelaşi interval orar, la câteva sute de metri, marea actriță Oana Pellea (fiica inegalabilului Amza Pellea) tremura de frig, dar mai ales de furie, preocupată de viitorul sumbru al țării sale.

- Advertisement -

Aşadar: fiul şi nora Vasilicăi Dăncilă în loja de onoare a Ateneului, Oana Pellea afară, în zăpadă.

Dar şi: mega-coruptul Adrian Năstase în Ateneu, ilustrul regizor Stere Gulea în zăpadă.

Și: euro-şpăgarul Adrian Severin în Ateneu (la doi paşi de Juncker, Tusk şi Tajani), admirabilul cetățean-filosof Mihai Șora în zăpadă.

- Advertisement -

Bonus: Ciordache Altă-Întrebare şi Vasilica Marioneta-Penalului la microfonul discursurilor din Ateneu, inegalabilul pianist Dan Grigore în zăpadă.

Starea de normalitate era exact pe dos: Ciordache să dea la lopată pe trotuarul din Calea Victoriei, ca să-i facă pârtie lui Dan Grigore spre pianul din Ateneu.

CITIȚI ȘI:

CE MIZERIE! Nepotismul de Videle, adus la Ateneu: FIUL şi NORA lui Dăncilă le suflă în ceafă lui Iohannis, Tajani, Tusk şi Juncker! Pe aproape e şi infractorul Severin

I-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la Athénée Palace şi făceau semne insistente cu mâna. De frica lor a fugit şeful PSD departe de țară!

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

Klaus Iohannis l-a ignorat pe „vicele” Ciordache, alegând să li se adreseze doar preşedinților

Fake news istoric la Antena 3: diversiunea „Iohannis nu vrea să vină la Ateneu”, însoțită de linșaj profesionist. Despre absența lui Dragnea – nimic

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Nici macar nu avem o sala de concerte mai mare….Avand Ateneul ala minuscul toti acei oameni de cultura ar fi putut avea un loc in sala…Cea mai grava situatie e conducerea mafiei romane la varful EU. E mult mai grav si mai ales e grav ca aceasta conducere a Romaniei e pro-Rusia…E absolut evident si e SINISTRU. Nu e doar obsesia mea. E adevarata primejdie in care ne aflam.

 2. Am vrut sa spun ca daca aveam o sala decent de mare(mai e Sala Palatului, dar e plicticoasa, fara sare si piper), intrau in ea multi oameni dragi ai culturii…Pe langa autostrazi si spitale, etc, ar trebui sa fie construita si o sala de concerte ca lumea…

 3. D-na Dancila cu cine era sa-i lase acasa pe aia mici? Daca faceau prostii?!!!asa,i-a luat cu ea la serviciu!hai cu nu au deranjat mult,doar cu vestimentatia.au crezut ca merg la cinema.Hai ca s-a inceput bine,cu un picnic de lucru in sala tronului, sa moara regalistii de… pofta! o fi fost si lautari? Speram ca nu se supara duda ca i-a ,,consumat lumina”.

 4. „Spuma” era afara, in frig (filozoful Sora, Oana Pellea, Stere Gulea, Dan Grigore) inauntru erau jegurile psd-iste, adica hotii, condamnatii penal, analfabetii, toata clica Veoricai de Videle, ba ca sa fie asa, ca o toapa desavarsita, tuta si-a plasat si „famelia” pe langa cei cativa oameni demni care au intrat la Ateneu, o fi crezut poasta ca asa se mai lumineaza si fiu’su, analfabetul care in loc de „n-am” scrie „nam”, exact ca ma-sa , analfabeta de Videle, e clar ca aschia nu sare departe de trunchi!!!

 5. Pai cati din votantii psd stiu cine erau cei din zapada?!
  Si de ce eram asa de putin sa protestam?
  Romani nesimtiti!
  Vor sa le rezolve altii problemele!
  Ca si la Revolutie ca si la mineriade, ca si la 10 august!
  E mai usor pe internet.
  Imi e scarba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -