Acasă News Oana Pellea către Norica Nicolai: "Prezentați dovezi sau vă dau în judecată!"

Oana Pellea către Norica Nicolai: „Prezentați dovezi sau vă dau în judecată!”

Actrița Oana Pellea a aflat, din gura europarlamentarei Norica Nicolai (ALDE), că a fost plătită – nu se ştie de cine, dar probabil de Soros! – pentru participarea la protestul de joia trecută, de la Ateneu, precum şi la alte manifestații pro-justiție, din ultimii doi ani.

S-a căutat prin buzunare, prin poşetă – nimic. Şi dacă n-a găsit alți bani decât propria leafă, a deschis calculatorul şi a scris pe Facebook două fraze:

„Doamna Norica Nicolai, dacă afirmația vă aparține, vă rog să prezentați dovezi! În lipsa dovezilor, sunt nevoită să vă dau în judecată!”

Cum Norica Nicolai nu are ce dovezi să aducă, aşteptăm procesul. E mare leafa de europarlamentar, mult mai mare decât cea de actor, deci paukerița lui Tăriceanu are de unde să plătească.

Dar acțiuni similare ar putea face şi alte personalități culturale care au participat la mitingul de la Ateneu, deci beneficiare ale „finanțărilor” invocate de Norica Nicolai: filosoful Mihai Şora, regizorul Stere Gulea, pianistul Dan Grigore, scriitorul Nicolae Prelipceanu, antropologul Andrei Oişteanu şi actorul Marius Manole.

CITIŢI ŞI:

Norica Nicolai spune că Oana Pellea, Mihai Şora, Dan Grigore şi protestatarii #Rezist au fost plătiți

Radu Paraschivescu o întreabă pe Norica Nicolai de unde se iau banii pentru proteste. „Unde-i casieria? Se plăteşte pauşal? Scandările se plătesc separat?”

Euro-șpăgarul Severin minte grosolan. Zice că protestul de la Ateneu a fost împotriva Europei!

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările