Euro-șpăgarul Severin minte grosolan. Zice că protestul de la Ateneu a fost împotriva Europei!

2
4569

Lui Adrian Severin nu îi sunt suficiente faptele murdare și vorbele urâte de până acum. În loc să se căiască, el perseverează în rele.

Acum susține că protestul #Rezist de joi, din Apropierea Ateneului Român, a fost îndreptat împotriva Europei. Mihai Sora, Oana Pellea, Stere Gulea, Dan Grigore sunt anti-europeni – asta da, gogomănie!

În realitate, mitingul a fost pro-Europa și anticorupție. Grăitoare este lozinca sub care a fost organizat: „Vrem Europa, nu dictatură!” Iar ce s-a întâmplat în stradă este o solidă confirmare.

Precizare necesară: Adrian Severin e semi-agramat. La fiecare text produce câteva greșeli gramaticale grave. În textul de mai jos, cel mai supărător e dezacordul „România preluau…”

Mesajul mincinos al lui Adrian Severin (postat vineri)

„Împotriva cui era protestul #rezist din fața Ateneului Român? Era obligatoriu să fie ieri? Ieri, când România – și nu numai PSD sau Guvernul ei – preluau conducerea unei importante instituții europene?

2 COMENTARII

  1. Ticalos pana la capat.Isi contorsioneaza rationamentul in asa fel incat sa asmuta oamenii care casca gura la el tot impotriva oamenilor care se tem de dictatura. El vrea ca oamenii iubitori de psd sa se ia dupa aparenta ca, vai, s-a preluat presedintia UE, dar cand discursul posturilor lor media este profund anti EU, acesti adulatori prostanaci sa fie tot cu ei!…Textul acesta spune cu alte cuvinte ca nu sunt lasati in pace sa-si desfasoare perfidiile in liniste, adica protestul ii ajuta pe cei de la Bruxelles sa aiba motive sa ne dea bani mai putini tinandu-ne in sah cu mentinerea noastra in EU….Adica psd-eii ticalosi se-ncurca de adevarurile clamate in strada pentru ca atitudinea lor prefacuta si subversiva la adresa EU e demascata! Ca si cum numai protestele ii demasca, nu stie toata lumea ce ordinari sunt!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here