marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsEuro-șpăgarul Severin minte grosolan. Zice că protestul de la Ateneu a fost...

Euro-șpăgarul Severin minte grosolan. Zice că protestul de la Ateneu a fost împotriva Europei!

-

Lui Adrian Severin nu îi sunt suficiente faptele murdare și vorbele urâte de până acum. În loc să se căiască, el perseverează în rele.

Acum susține că protestul #Rezist de joi, din Apropierea Ateneului Român, a fost îndreptat împotriva Europei. Mihai Sora, Oana Pellea, Stere Gulea, Dan Grigore sunt anti-europeni – asta da, gogomănie!

În realitate, mitingul a fost pro-Europa și anticorupție. Grăitoare este lozinca sub care a fost organizat: „Vrem Europa, nu dictatură!” Iar ce s-a întâmplat în stradă este o solidă confirmare.

- Advertisement -

Precizare necesară: Adrian Severin e semi-agramat. La fiecare text produce câteva greșeli gramaticale grave. În textul de mai jos, cel mai supărător e dezacordul „România preluau…”

Mesajul mincinos al lui Adrian Severin (postat vineri)

„Împotriva cui era protestul #rezist din fața Ateneului Român? Era obligatoriu să fie ieri? Ieri, când România – și nu numai PSD sau Guvernul ei – preluau conducerea unei importante instituții europene?

Ieri era vorba despre Europa. Un protest ieri era împotriva Europei.

- Advertisement -

Euro-scepticii români, și nu mai sunt puțini, s-au abținut. Așa zișii pro-europeni nu s-au putut abține.

Nu vreți să știți comentariile din sală ale oficialilor UE pe care îi cred de partea lor cei din stradă, dar care mimează sprijinul acordat străzii doar pentru a slăbi capacitatea de negociere a României”.

CITIȚI ȘI:

Martirul şpăgilor se compară cu Nicolae Iorga

România MAFIOTĂ: Oana Pellea afară, în zăpadă; nora Dăncilei în lojă, lângă Tusk

I-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la Athénée Palace şi făceau semne insistente cu mâna. De frica lor a fugit şeful PSD departe de țară!

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

Klaus Iohannis l-a ignorat pe „vicele” Ciordache, alegând să li se adreseze doar preşedinților

Fake news istoric la Antena 3: diversiunea „Iohannis nu vrea să vină la Ateneu”, însoțită de linșaj profesionist. Despre absența lui Dragnea – nimic

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Ticalos pana la capat.Isi contorsioneaza rationamentul in asa fel incat sa asmuta oamenii care casca gura la el tot impotriva oamenilor care se tem de dictatura. El vrea ca oamenii iubitori de psd sa se ia dupa aparenta ca, vai, s-a preluat presedintia UE, dar cand discursul posturilor lor media este profund anti EU, acesti adulatori prostanaci sa fie tot cu ei!…Textul acesta spune cu alte cuvinte ca nu sunt lasati in pace sa-si desfasoare perfidiile in liniste, adica protestul ii ajuta pe cei de la Bruxelles sa aiba motive sa ne dea bani mai putini tinandu-ne in sah cu mentinerea noastra in EU….Adica psd-eii ticalosi se-ncurca de adevarurile clamate in strada pentru ca atitudinea lor prefacuta si subversiva la adresa EU e demascata! Ca si cum numai protestele ii demasca, nu stie toata lumea ce ordinari sunt!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -