La şedinţa solemnă, ca la „Păpuşile Muppets”. Dăncilă a comis-o din nou, deşi citea de pe foaie. Şerban Nicolae, fără obraz

3
3152

Şedinţa solemnă de azi din Parlamentul României dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO a fost transformată de parlamentarii PSD-ALDE în circ ieftin.

Șerban Nicolae

PARODIE. Mai mult, unele gesturi infantile ne-au dus cu gândul la faimosul spectacol „The Muppets Show”. Bunăoară, Şerban Nicolae n-a rezistat hormonilor sovietici impregnaţi în ADN-ul fiinţei sale politice şi a simţit nevoia să intre în scena circarilor eşuaţi în Casa Poporului.

Nicolae i-a bătut obrazul lui Klaus Iohannis, deranjat că preşedintele a ţinut un discurs furibund anti-PSD&ALDE. Rămas probabil în minte păpuşilor Muppets, Şerban Nicolae n-a înţeles nici azi că e dreptul preşedintelui României să apere alianţele României cu partenerii săi strategici. Şi cum nu prea mai are multe mijloace, după ce axa PSD-ALDE-CCR l-a deposedat agresiv de atribuţiuni împotriva Constituţiei, preşedintele a ales să uzeze măcar de discursuri publice.

Viorica Dăncilă, o obişnuită a parodiilor ieftine şi a gafelor de tip Muppets, nu s-a putut abţine. A făcut din nou o greşeală de exprimare (deşi citea de pe foaie!), spunînd „teatrele de OPERAŢII NATO”, deşi corect era „teatrele de OPERAŢIUNI NATO”. Apoi, energizată de propria-i neputinţă, s-a stropşit ca o ţată „păpuşată” la preşedinte. Vezi Doamne, cere ea scuze pentru discursul preşedintelui. Scuze cui? Şi pentru ce? N-a cerut nimeni aşa ceva.

Dimpotrivă, e oricând binevenită o zicere împotriva păpuşilor politice rătăcite în Parlamentul României. Poate aşa le vine mintea la cap, se produce vreun miracol şi se trezesc niţel la realitate. Şi pot astfel să descopere că a fi în NATO înseamnă să NU FACI exact ce fac ei la guvernare: atacă NATO din interior, vulnerabilizându-l prin slăbirea statului de drept şi a siguranţei naţionale.

Unii nu vor, alţii nu vor înţelege nimic pentru că nu pot. Dar şi unii, şi alţii rămân simple marionete în mâinile celor care aplaudau azi de la distanţă din birourile lor răsăritene în care pun la cale planuri anti-NATO. Unele cu atât mai de efect cu cât există prin parlamentele ţărilor vizate suficiente păpuşi bune de jucat pe scena politică.

CITIȚI ȘI:

Americanii i-au spus franc lui Meleşcanu: anticorupţie şi atenţie la Rusia! MAE a ascuns acest mesaj

Dragnea, lovit în moalele capului: Mircea Drăghici, omul cu banii PSD, la DNA!

Bușcule, probleme, mă? Chirieac, ai dat de drac’! Pieleanu, scoate banu’! DNA v-a luat urma

Iohannis, atac furibund la Guvernul PSD-ALDE. Dragnea s-a făcut că nu-l vede în Parlament. Aplaudacii „Ciumei Roşii” l-au huiduit pe preşedinte şi au făcut circ la o şedinţă solemnă

PSD vrea să fure alegerile cu șmenarul Mircea Drăghici la butoane! Bolnav de lăcomie, acesta ar urma să devină șeful Autorității Electorale Permanente

3 COMENTARII

  1. Perfect punctat. As adauga si ca Dancila l-a acuzat pe presedinte de campanie electorala, de parca prin discursurile lor cuminti pro-NATO, PSD-eii de frunte n-ar fi facut campanie convingandu-i pe adulatorii lor de cat de pro-atlantici sunt ei, cand, de fapt, ei trag de timp in mod marsav asteptand instructiuni de la tatuca Putin….

  2. Ce mai! Marea Doamna a Romaniei a fost ofensata! Pacat ca nu era imbracaat in rochiia cu trena, din fir de aur, pe care o avea la nunta cu dar de la Craiova. S-ar fi potrivit mai bine cu ifosele (Cat o fi fost darul? A calculat cineva?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here