Nord-irlandeza de 90 de ani care a primit primul vaccin Pfizer BioNTech Covid: „Mă simt atât de privilegiată!”

0
2891
Margaret Keenan

Prima țară din lume care a început imunizarea cu vaccinul Pfizer BioNTech Covid este Marea Britanie. Iar prima persoană vaccinată este Margaret Kenan (90 de ani), din Enniskillen (Irlanda de Nord). Vaccinarea a fost făcută la Spitalul Universitar din Coventry (Anglia).

Campania de vaccinare la nivel național din Marea Britanie a început astăzi. O femeie de 90 de ani din Irlanda de Nord a devenit prima persoană din lume care a primit vaccinul Pfizer BioNTech Covid în afara condițiilor de testare, marcând începutul programului de vaccinare în masă din Marea Britanie, scrie BBC News.

Margaret Keenan, din Enniskillen, a declarat că se simte „atât de privilegiată” de a primi vaccinul, prima doză, la Spitalul Universitar din Coventry.

Centrele medicale din Marea Britanie vor vaccina persoanele peste 80 de ani și unii angajați din domeniul sănătății. Programul are ca scop protejarea celor mai vulnerabile categorii sociale și readucerea vieții la normal.

Margaret Keenan în momentul vaccinării

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* BEC, după 96,43% din secțiile de votare: încă nu e clar dacă PMP trece pragul. PSD 30%, PNL 25,5%, USR-PLUS 15%, AUR 8,7%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here