Generalul „Izmană” a candidat „la cererea militarilor și polițiștilor din toată țara”, dar a luat sub 1.000 de voturi!

1
3139
La luptă, generale!

Rezultatele provizorii, după numărarea a 80% din voturi, arătau că generalul Gabriel Oprea (59 de ani), candidat independent la Camera Deputaților, în circumscripția București, a suferit o înfrângere rușinoasă, obținând sub 800 de voturi.

Pentru a intra în Parlament, un independent avea nevoie de peste 16.000 de voturi.

Un alt candidat indepenendent, Valeriu Nicolae (fost USR-ist), a obținut peste 14.000 de voturi, tot după numărarea a peste 80% din voturi la nivel național.

Valeriu Nicolae se afla în cursă, cu șanse reale, de a trece pragul electoral pentru candidații independenți.

Chiar și candidata Daniela Șerban, care se prezintă drept “femeie independentă“, avea cu 200 de voturi mai mult decât Gabriel Oprea, general cu patru stele, supranumit și „Interesul Național” sau „Generalul Izmană”.

Luna trecută, Oprea susținea că și-a depus candidatura „la cererea militarilor și polițiștilor din toată țara și mai ales din București”.

„Sunt convins ca voi primi încrederea multor patrioți români și în special a militarilor și familiilor lor”, declara Gabriel Oprea.

În 2018, Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru ucidere din culpă, în dosarul deschis după moartea polițistului-motociclist Bogdan Gigină, care făcea parte din dispozitivul (ilegal, constituit abuziv) de însoțire a ministrului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here