Săriiiiiți! Să vină SMURD-u’! Criminalul Gelu Voican Voiculescu e „sugrumat de indignare”!

2
1492
Gelu Voican Voiculescu

Criminalii se zvârcolesc, adevărul îi înnebunește, apropierea judecății îi înspăimântă. Cel mai agresiv în vorbe este Gelu Voican Voiculescu, unul dintre inculpații trimiși în judecată în dosarul Revoluției.

„Bărbosul Revoluției” a declarat la Digi24 că e „sugrumat de indignare”. Ca și în Decembrie 1989, el aplică tactica sovietică: încolțit de acuzații, devine acuzator. Ținta lui: procurorul general, Augustin Lazăr, care a a anunțat trimiterea în judecată a „Dosarului Revoluției”.

Voican Voiculescu lansează niște minciuni îngrozitoare. Printre altele, el spune că „după 22 decembrie, când s-a anunțat execuția Ceaușeștilor, nu a mai fost niciun mort”. Fals! La București și la Sibiu au murit oameni, prin împușcare, până pe 31 decembrie.

Aberațiile lui Gelu Voican Voiculescu

  • „Felul în care au fost expuse lucrurile e ca și cum pentru prima dată, acum, în sfârșit se face lumină în chestiunea Revoluției. Au fost mii de dosare care s-au instrumentat, s-au dat condamnări. Este absolut fals să se spună că în sfârșit se va face lumină în chestiunea vinovățiilor din timpul Revoluției. Indiferent că vorbim de înainte de 22 sau de cei 862 de morți de după 22.”
  • „Se ingnoră că toți acești morți se înscriu până în seara de 25 decembrie 1989, când s-a anunțat execuția Ceaușeștilor. După aceea nu a mai fost niciun mort.”
  • „Sunt așa de sugrumat de indignare, că nu-mi găsesc cuvintele. Acest om (Augustin Lazăr – n. red.), compromis moral și profesional, are îndrăzneala să vină și să vorbească public despre Revoluție, care este practic evenimentul fondator al noii orânduiri și epoci în care trăim.”
  • „Ce probe pot să dețină acești oameni, din care să rezulte că noi am fi dat ordine, dispoziții sau am fi responsabili de moartea acestor 862 de revoluționari, care erau tovarășii noștri? Din rândurile lor, din sutele de mii de oameni ieșiți în stradă am venit și noi, cei care am format CFSN-ul. Cum se poate susține că am determinat moartea acestor 862 de oameni? Nu am dat dispoziții, nu am dat ordine, nu am semnat nimic.”

În decembrie 2018, Parchetul General anunța că procurorii militari au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpaţii Ion Iliescu (președintele CFSN în decembrie 1989), Gelu Voican Voiculescu (membru CFSN și fost vice prim-ministru al Guvernului României), gen. Iosif Rus (comandantul Aviației Militare) și Emil „Cico” Dumitrescu (membru CFSN), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra umanităţii. Prin punerea în mișcare a urmăririi penale suspecții au deveni inculpați.

Gelu Voican Voiculescu a fost unul dintre participanții activi la evenimentele din timpul Revoluției din decembrie 1989. El a participat ca delegat al Frontului Salvării Naționale, alături de Victor Atanasie Stănculescu și de Virgil Măgureanu, la procesul intentat lui Nicolae Ceaușescu din 25 decembrie 1989 și la execuția liderului comunist. Tot el s-a ocupat și de înhumarea soților Ceaușescu.

După Revoluția din decembrie 1989, el a deținut funcția de viceprim-ministru în primul guvern provizoriu și responsabil cu controlul serviciilor secrete (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990).

CITIȚI ȘI:

 

2 COMENTARII

  1. RESPECT(o datorie perpetuă și ne-negociabilă de vrem a mai” FI ” -ceva și a ne numi -OM -român,deh ..om ,adicătelea printre oamenii VII ,nu stafii ale infernului /..DA !?) pentru acei (știuți și mai ales cei neștiuți /și care luptă în linia întîi cu hidra minciunii și imposturii /luptă incredibil de grea și aproape inuman de ”nedreaptă ”cu martirii ei !) frumoși ”NEBUNI”ce înțeleg și apără PRINCIPIILE umaniste – și NU , oamenii de strînsură, conjunctură și vremelnici-ORICUM s-ar numi și din orice galaxie ar VENI !.Nu lăsați ticăloșii(ce s-au cocoțat precum scroafa în copac și se proclamă ÎMPĂRAT =egal cu demiurgul ,în delirul puterii ce se joacă cu inapții aroganți ) să altereze principiul de OM -LIBER !..indiferent cum s-ar autointitula și sub ce ideologie sau ”filozofie”ar defila acești imbecili ce-și închipuie că PUTEREA este totul ,fiind prea slabi de minte și neînțelegînd ideea simplă(dar îți trebuie un IQ minimal +cultura și educația adecvată ,spre a ÎNȚELEGE totul în simplitatea și complexitatea DUALĂ și aproape de nestăpînit a UNIVERSULUI -în care unii, defecți dar insistenți și cu tupeu se închipuie fac-totum ,nefiind decît jucării și fire de nisip în mîna și la mîna întîmplării /periculoși devin cînd prin hazard sau ca o răzbunare a ADEVĂRULUI -sunt lăsați să ajungă la PUTERE /ca exemplu de ”IATĂ ”..ce și cum sunteți de fapt =realitatea ,sau credeți că-i de JOACĂ?..bieții de voi și amar de gurăcască ce vă cred !) că puterea e un instrument și o FORȚĂ periculoasă pentru cel ce nu o poate controla -și nu poți face asta dacă nu ești TU însuți o FORȚĂ în sine ,de dorit -POZITIVĂ /căci sunt și genii ale RĂULUI ,malefice și distructive -a se vedea și REVEDEA pînă la înțelegerea și respectarea învățămintelor ISTORIEI -altfel ?..VAI și AMAR de voi (și copii voștri vor plăti -lașitatea ,complicitatea -fie ea și tacită !-prin complacere,nonacțiune,utopii facilesau și mai grav CORUPȚIE cointeresată !)..ADORMIȚILOR !..Ești OM?..liber ?sau doar MIMAȚI și aveți impresia că trăiți ?OARE?..Trist ,..frumoasă ȚARĂ ,jalnic popor .RUȘINOS ,să vadă și să vă facă ALȚII (EUROPA -democrată și civilizată !)..curățenie în propia ogradă (ȚARĂ?)..că vă năpădesc și sufocă GUNOAIELE și escrocii abili -DEMOCRATIC,desigur -NU?-..se răsucesc STRĂMOȘII în morminte -cît de epigoni și impotenți ați ajuns -să dați țara pe mîna celor mai declasați și imorali ipochimeni ,iar VOI?..la mici,bere și manele?–Să lupte alții ,pentru drepturile voastre ?Le veți pierde ,și SCLAVI meritați să fiți dacă demnitatea-libertatea e prea grea !..ESTE?..ești OM?..sau sclav cu suflet mic?–Bravos ,națiune ,..de batjocura (psd-alde-udmr și dracu să-i mai ia ,..că sunt peste tot ,căci buruienile sunt rapace și rezistente ,nu?) lor ai ajuns?..Oare?..Niii,la ei ,măă /că prea s-au porcit !

  2. A positive force bring air for those in need has my hold in arms and that image of my son at loose have made one century future out of enemy recorded that cause one fight for God Embassy in Middle of Europe and that shine force is always our noble Kingdom CNN be.

    Gelu Voican Voiculescu e GRU. Nu el a fost armata română de la Leningrad 1941-1944. Ați ucis ruşi ați plătit tribut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here