Nici PSD-iștii din Dâmbovița nu mai suportă jaful practicat de Rovana Plumb și de beizadeaua sa – „vătaful”

1
1242
Rovana și Andrei Plumb: Mamițica și Plumburelul

Mizeria care colcăie în PSD Dâmbovița, sub patronajul europarlamentarului Rovana Plumb, nu mai e suportată nici de o parte dintre primarii și consilierii acestui partid. De ani de zile, primăriile și alte nstituții publice sunt jefuite de clanul Plumb – mama și beizadeaua.

O scrisoare semnată de mai mulți lideri locali PSD Dâmbovița și înmânată în weekend premierului Viorica Dăncilă reclamă comportamentul abuziv al Rovanei Plumb și al fiului ei, Andrei Plumb, dezvăluie G4Media.ro.

În scrisoare, liderii PSD Dâmbovița îi cer lui Dăncilă „demiterea actualei conduceri a organizației și numirea unei conduceri interimare”.

Liderii locali, printre care se numără și primari, susțin că Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizației fără consultarea conducerii pe „mese festive și consultanți dubioși”.

Scrisoarea arată că Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numărul de membri ai Biroului Permanent Județean și l-ar fi impus pe fiul său, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere.

„Acțiunile permanente de intimidare și amenințare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosferă de instabilitate a organizației datorită comportamentului de vătaf al județului al lui Andrei Plumb. Astăzi, nimic nu se mișcă în județ fără ordinul lui Andrei Plumb”, se arată în scrisoarea citată.

Rovana Plumb, cap de listă a PSD la alegerile europarlamentare, este una dintre cele două propuneri ale premierului Dăncilă pentru funcția de comisar european. Cealaltă propunere este Dan Nica.

FOTO: O pagină din scrisoare

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

Cazul Caracal: Băsescu îi ridiculizează pe „impostorul Tonel”, „unchiul Cumpănașu”, „guriștii investigatori Zară și Lăzăruș”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Clanul Mocanu conduce Ministerul Culturii cu specialiști de la Apă, Crematorii și Cimitire, plus un tractorist!

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

1 COMENTARIU

  1. Complezenta ne diminueaza la maximum puterea de decizie in a lupta pentru nedreptate si pentru a ne curata de lichelele ce sug din averea statului si din increderea poporului ca si cum s-au nascut cu doua creiere si se situeaza deasupra celorlalti. Nu, ei au doar o piele groasa si profita cu viclenie de COMPLEZENTA noastra !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here