Nemernicie, numele tău e PSD!

8
1075
Dragnea, Vâlcov, Teodorovici, Bădălău (de la PSD), Tăriceanu și Chițoiu (de la ALDE) au pus țara pe butuci încercând să mituiască populația

Ca și cum nu erau deajuns criza sanitară și cea economică, inconștienții și ticăloșii nației vor să dea cu moțiunea de cenzură în cap țării. De ce? Iete, de aia, „fincă” au ei a se alerga în jurul mesei pentru funcții la PSD și continuă festivalul manelelor politice: „să se dea” alocații dublate la copii, pensii mai babane și ceva creșteri de lefuri la bugetari! Și ce dacă nu-i de unde, PNL-ul e la guvernare, să plătească (politic) ei!

Dacă trece moțiunea, ceea ce e foarte posibil ținând cont de disperarea unor personaje pe cât de toxice, pe atât vocale precum Ponta, Tăriceanu, Ciolacu etc., în septembrie vor crește pensiile cu 40%, apoi punerea lacătului pe trezoreria statului e doar o chestiune de câteva luni. În aceste câteva luni, numai bine au loc alegerile locale și parlamentare (pe care tot ei vor să le organizeze, că, deh, se pricep la furat, pardon, la numărat). Prilej cu care ăștia, care au dat foc țării de atâtea ori, vor veni ca neprihănitele din „opoziție”, arătând cu degetul spre guvernul liberal care, în majoritatea cazurilor, a fost obligat, prin legi otrăvite, să aplice ce au hotărât ei în Parlament.

N-ar fi prima oară. A mai fost un guvern tehnocrat care le-a netezit drumul spre revenirea la guvernare și înainte de alegerile din 2016.

„PSD va avea o alternativă și un program economic pe care îl vom explica și președintelui, și românilor”, zice Marcel Ciolacu.

Da’ nu mai bine ne explicați dumneavoastră, domnule președinte interimar al PSD, cum v-ați dat voi jos trei guverne ca să vă scăpați pușcăriașii și pușcăriabilii?

Sau, mai bine, ne explicați cum ați eliberat infractorii din pușcării înainte de termen, sau despre mizeria istorică din 10 august, sau despre cum ați lăsat buzunarele patriei goale-goluțe?

Dar, la urma-urmei, de ce vă trebuie vouă un program economic? N-ați avut unul? Ce-ați făcut cu el? Ăla moșit de Dragnea, Vâlcov și Teodorovici, de-l plimbau pe la televizor ca pe sfintele moaște, căci el anunța pogorârea Raiului pe pământul românesc.

Luați programul ăla și duceți-l la capăt, că și-așa n-ați pus o cărămidă măcar la vreunul dintre cele 8 spitale regionale promise! Dar luați-l și pe Dragnea, sau duceți-vă voi la el, la vorbitor, că numai el știe programul din scoarță-n scoarță!

Iar pe Vâlcov păziți-l să nu treacă graniță, căci fuga lui e iminentă, dat fiind că tot ia câte 7-8 ani, dosar după dosar, în primă instanță! Și ar fi păcat să se piardă o așa eminență infracțională.

Așadar, la ce vă mai trebuie alt program? Aveți deja unul, și e o garanție a distrugerii României, așa cum v-ați propus și în bună măsură ați reușit.

Hoția, minciuna, impostura și nemernicia sunt specialitățile casei la ăștia care coboară din Gheorghiu-Dej și Ceaușescu.

Ca să-și revină după toate abuzurile și mizeriile la care a fost silită, țara pe care PSD și sateliții lui, ALDE și PRO România, o urăsc explicit ar trebui să nu se mai atingă de guvernare măcar două cicluri electorale.

CITIȚI ȘI:

Până și lui Codrin Ștefănescu îi e jenă de PSD! Zurbagiul dă cu pietre în troaca din care a mâncat

8 COMENTARII

  1. Poate cea mai reprezentativa imagine a României în ultimii 30 de ani….cină cea de taină..!!!…sau marasmul politicii românești de-a lungul timpului…!!…și că să nu se supere ceilalți trebuia dată și imaginea din cabinetul primului ministru de ziua lui…..!!… între cele două stări de fapt nu există nicio diferență….grav și supărător e că noi ăștia tragem ponoasele pentru ei..

    • Pana acum de ce n-ai vorbit de ,,marasmul,, politicii romanesti d-le care esti asa de responsabil ca nici numele adevarat nu ti-l dai . Da imaginea celor care au distrus tara 30 de ani n-ai vazuto ca sa o arati lumii ?.

    • Tu cand mananci, la masa, mananci cu masca pe figura? Ca tot ii dai cu ziua lui Orban…Pe infectii de la PSD care acu’ zic ca nu exista virusul, acu’ il intreaba pe Orban daca raspunde el daca un mare numar de oameni se vor infecta daca se organizeaza alegeri in septembrie nu il dai de exemplu…Si asta e doar unul din exemple, macar incerca sa pretinzi ca nu esti de partea celor care au distrus si distrug tara asta in fiecare zi, de peste 30 de ani.

  2. In cat timp au marit ei pensiile cu 40% si de la ce sume au fost facute acele mariri ?. Un om sanatos la cap isi da seama ca acea marire de pensii de 40 % a fost facuta la golaneala ca sa-si bata joc de guvern si sa le puna in cap pe cei care n-au multa minte ..

  3. Ați pus punctul pe ,,i,, așa stau lucrurile, din păcate mai sunt mulți analfabeți care stau cu mâna întinsă către psd și cum mulți formatori de opinie au început să dea în pnl mulți vor spune că toți îs o apă și un pământ n-avem pe cine alege și uite așa ciuma roșie are iar șansa de a câștiga alegerile!!!

  4. Astia nu merita numai sa nu mai guverneze doua cicluri, ar trebui bagati toti la puscarie ca nu e niciunul curat, ar trebui sa li se ia toate drepturile de a fi alesi ori de a ocupa o functie de conducere!! DAR NU AVEM JUSTITIE CARE SA FACA ASTA, JUSTITIA ROMANA APARA DOAR INFRACTORII!!! Procurorii si justitiarii, de la cap la coada sunt de partea hotilor, a infractorilor, a interlopilor si mafiotilor!!! Daca nici la viitoarele alegeri nu scapam tara de ei inseamna ca suntem un popor tampit, care isi merita soarta!!!!

  5. Întreaga adunătură de penali și de analfabeți (precum și aliații lor) din PSD ar trebui coborâtă în cea mai adâncă ocnă din România și lăsați acolo pe veci. Doar cu 1 litru de apă și 1 pâine pentru tot restul vieții lor. Asta ar trebui făcut cu acești ticăloși, care iar vor să se înfigă la putere. Dacă acești trădători de țară își vor desăvârși „opera”, România pe care a știm acum va dispărea în scurt timp. Putin n-ar avea absolut nimic împotrivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here