Ne laaaşi?! „Voiculeasca” îi scrie lui Iohannis: „Aduceţi românii împreună!”. Inclusiv penalii?

0
1430
Dan Voiculescu şi Ramona Ioana Bruynseels

„Voiculeasca” Ramona Ioana Bruynseels îl felicită pe Klaus Iohannis pentru victoria categorică în alegerile prezidenţiale, dar o face cu jumătate de gură. De fapt, îi trimite preşedintelui o „şopârlă” tipică lui Dan Voiculescu, sugerându-i să aducă „românii împreună”. Traducerea ar fi să nu lase justiţia să facă ordine printre cei care au profitat de influenţă şi de bani, care dacă nu sunt „lăsaţi în pace” ar putea pune tunurile inclusiv pe Palatul Cotroceni.

Ramona Ioana Bruynseels, candidat în turul I al alegerilor prezidenţiale din acest an, îi felicită pe Klaus Iohannis şi îi transmite mult succes în noul mandat.

„Îl felicit pe domnul Iohannis şi îi urez mult succes în noul mandat. Domnule preşedinte, avem aşteptări mari de la dumneavoastră, vă rugăm să redaţi poporului nostru încrederea şi speranţa. Împreună cu Guvernul actual, veţi avea puterea şi oportunitatea de a aduce românii împreună. Vă rog să o faceţi. Pe conflict şi ură nu putem construi. Adunaţi-ne pe toţi în jurul dumneavoastră pentru a ne recâştiga respectul în lume şi a găsi soluţii ca să trăim cu toţii mai bine. Doamne ajută!”, a scris Ramona Ioana Bruynseels, duminică seara, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central.

Susținută de Antena 3, soția fostului bancher spera să pună mâna pe potul cel mare. Cu un tun media puternic în spate, cele trei procente care îi asigurau accesul la subvenţia de milioane de euro erau aproape sigure. Dar socoteala de acasă nu s-apotrivit cu cea din târg, planul Ramonei și al lui Dan Voiculescu a dat greș.

Ramona Bruynseels nu a trecut pragul de 3%, a rămas cu banii cheltuiţi şi a rămas cu buza umflată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here