Iohannis pregăteşte contraatacul pentru torpilarea PSD. „Rămâneţi conectaţi! Războiul nu a fost câştigat încă”

2
1399
Klaus Iohannis, presedintele Romaniei
Klaus Iohannis a încercat să facă ordine în acțiunile PNL din ultimele zile

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale la o diferenţă de scor fără precedent pentru PSD. Primele sondaje la ieşirea de la urne arată cifre fantastice pentru candidatul PNL şi tragice pentru PSD: Iohannis 66,5%, Dăncilă 33,5%. Dar rezultatul final, pe măsură ce vin voturile din Diaspora, ar putea fi chiar mai drastic.

Vechiul şi noul preşedinte al României nu a ratat ocazia să anunţe, pe acest val imens de popularitate, că va începe în trombă al doilea mandat. Din declaraţiile sale, reiese un plan care sună a „TOTUL SAU NIMIC”. Adică, având în spate acest capital imens de simpatie, el şi PNL primesc pe mână o forţă a schimbării care va fi folosită din câte se pare la modul tranşant.

Astfel, Iohannis promite să se implice în curăţenie totală, de sus până jos, chiar dacă actualul parlament este unul al fostei majorităţi PSD-ALDE-UDMR-Pro România.

Dar preşedintele nu uită şi nu iartă. Şi promite atac la baionetă. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile sale la cald, chiar dacă tot el avertizează că această mare victoriei a României anti-PSD nu este una definitivă.

„Rămâneţi conectaţi!”, le cere preşedintele votanţilor săi, pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, poate chiar mai importante decât cele de azi.

Primele declaraţii ale lui Klaus Iohannis după victorie

 • România a câștigat astăzi, dragi români
 • România a câștigat. România modernă, România europeană
 • Românii au fost eroii zilei de azi, au mers într-un număr impresionant să voteze
 • O mențiune specială pentru românii din Diasporă, care au mers în număr extraordinar de mare la vot
 • Este o victorie importantă. Este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD.
 • Primesc această victorie cu bucurie, mulțumire, modestie și încredere în România
 • Vă promit astăzi, aici, că voi fi președintele tuturor românilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat
 • Voi fi și președintele românilor care nu au votat deloc, cu speranța că data viitoare vor merge totuși la vot
 • După această victorie sunt multe lucruri de făcut, de reparat. Mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate, compusă din partidele democratice, care vor duce România spre modernizare, europenizare
 • Voi fi un președinte total implicat pentru România.
 • Este o înfrângere semnificativă pentru PSD, dar trebuie să fim realiști. Dar războiul nu a fost câștigat încă. E nevoie să mergem la vot și la locale, și la parlamentare. Abia când PSD e trimis în Opoziție vom putea face ce ne-au cerut azi românii, să facem România normală, așa cum ne-o dorim cu toții.
 • În România normală trebuie să fie alegătorii liberali, alegătorii USR-PLUS, alegătorii PMP, UDMR și da, și alegătorii PSD. Eu nu am un război cu alegătorii PSD, am un război cu PSD, care încearcă să se cramponeze de putere în județe, în comunități.
 • Vă invit, rămâneți conectați, mergeți la vot în număr mare
 • În România normală trebuie să aibă loc cercetătorii, pensionarii, inginerii, muncitorii, toți românii din Diaspora. Nu există mai multe Românii, există o singură Românie, România noastră, a tuturor. Cu toții trebuie să punem umărul pentru a construi România normală.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

2 COMENTARII

 1. Pulică Laurențiu Ciocăzanu, un contraatac în rândul armei militare înseamnă un răspuns ferm al PNL la o victorie a PSD. Iohannis are 65% și 5,5 milioane voturi. USR nu a votat azi. SRI a trimis SMS la votanții USR din primul tur.

  Unde poulana mea vezi victorie PSD?
  Eu singur distrug socialismul. Au 35%.

  Nomades GOP Pentagon America

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here