Cioloş şi Barna îl felicită pe Iohannis: „Vom fi partenerii săi şi ai PNL pentru modernizarea României”

3
1061

Dacian Cioloş şi Dan Barna, liderii PLUS-USR, l-au felicitat în această seară, în direct la Digi 24, pe Klaus Iohannis, pentru victoria sa categorică împotriva candidatei PSD.

Este o victorie care nu se surprinde. Noi facem parte din proiectul pentru modernizarea României, pe care Klaus Iohannis, ca preşedinte reconfirmat acum, va trebui să-l orienteze şi să-l coordoneze. Dar aşteptăm alegerile locale, alegerile parlamentare, care să confirme o majoritate politică clară, care să meargă în această direcţie. Noi suntem deschişi să colaborăm cu partidele care doresc această modernizare a României, suntem deschişi la o discuţie şi la o colaborare cu PNL. Chiar am avut o discuţie astăzi cu Ludovic Orban şi, foarte probabil, la sfârşitul săptămânii viitoare, împreună cu Dan Barna, o să ne vedem cu Ludovic Orban să avem o primă discuţie despre cum să organizăm această colaborare. Am fost şi vom rămâne partenerii domnului Iohannis şi ai PNL în procesul de modernizare a României şi sperăm ca acest proces să continue”, a spus Dacian Cioloş, care a vorbit primul într-o intervenţie la Digi 24 în care a apărut alături de Dan Barna, liderul USR şi fost candidat al alianţei USR-PLUS la prezidenţiale în primul tur.

Dan Barna i-a susţinut ideile, în intervenţia sa televizată, după ce publicase puţin mai devreme pe pagina sa de socializare un mesaj după alegerile de azi.

„Îl felicit pe Klaus Iohannis, îi felicit pe românii de acasă şi din diaspora pentru mobilizarea extraordinară. Este victoria românilor care îşi doresc o ţară modernă şi democratică. Este rezultatul luptei începute în ianuarie 2017, în stradă, care a continuat în 10 august, împotriva regimului penalilor. Aştept de la preşedintele Klaus Iohannis să fie mai implicat decât a fost în primul mandat şi să înceapă imediat discuţiile cu partidele politice pentru declanşarea alegerilor anticipate. Este momentul să trimitem PSD în istorie”, a scris Dan Barna, duminică seara, pe Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

3 COMENTARII

  1. Pulică Dan Barna cu 2 milioane voturi USR de grupa 20 ani la 46 de ani Klaus Iohannis avea 7,5 milioane voturi.

    Frânaru Dacian Ciudolosh Cioloș crezi că 43 ml în grădina Simion Ion din sat Brădiceni județul Gorj înseamnă 43 județe ale României în sclavia Budapestei oarbe?

    SPD Nuclear Weapons: am ras Japonia, Cuba, Venezuela. Erau conserve stânge.

    Nomades Pentagon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here