Modernizarea pe bani europeni a Portului Brăila, dată pe mâna a două firme controlate de baronul Bunea Stancu (PSD), condamnat pentru corupție

3
1613

Firmele Hercules și Concivia, controlate de Gheorghe Bunea Stancu, fostul baron PSD condamnat definitiv pentru corupție, au primit contractul pentru modernizarea Portului Brăila din bani europeni, relatează publicația DeBrăila.ro.

Suma pentru care se va face modernizarea este de 87,5 milioane lei (peste 15 milioane de euro), iar licitația a fost organizată de Compania Națională „Administrația Porturilor Dunării Maritime” SA Galați.

Din consorțiul câștigător mai face parte, pe lângă firmele lui Bunea Stancu, și Interconstruct SRL, o firmă din Constanța despre care presa locală spune că este apropiată de PNL și abonată la contractele din bani publici.

Interesant este că firma Hercules, desemnată câștigătoare a contractului de modernizare a Portului Brăila, este și beneficiara lucrărilor, deoarece este principalul operator portuar din Brăila. Practic, contractul i-a fost dat lui Bunea Stancu pentru a-și moderniza singur, pe bani europeni, propriile facilități.

Directorul Companiei Naționale “Administrația Porturilor Dunării Maritime” Galați este un fost consilier municipal din partea PNL în Galați: Alexandru Gabriel Ștefan. Acesta a încercat să intre și în Parlament, la alegerile din 2020, din partea liberalilor, dar n-a reușit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olguța și Ciolacu au chemat-o pe Șoșoacă să susțină candidatul PSD la Primăria Filiași! Mesaj anti-justiție, anti-lege, pro-nepotism

Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

* Poliția Locală a fostului primar Tudorache (Sectorul 1), anchetată de DNA. Milioane pentru avocații lui Dragnea & Tudorache, din bani publici

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here