Rezultatul odios al legilor PSD: un baron local, recidivist, a executat doar 4,2% din pedeapsă! A ieșit din pușcărie după nici două luni, deși fusese condamnat la 3 ani și 8 luni

3
2597

Maltratarea legislației penale din Românie, de către guvernarea PSD-ALDE, produce rezultate revoltătoare. Gheorghe Bunea-Stancu, fost lider al PSD Brăila și președinte al Consiliului Județean, a fost eliberat din închisoare, vineri, după ce a ispășit o lună și 3 săptămâni din condamnarea de 3 ani și 8 luni.

Decizia Tribunalului Galați, de a respinge contestația DNA, este definitivă. Ea confirmă decizia Judecătoriei Galați de eliberare condiționată a lui Bunea Stancu, pronunțată în luna iulie și contestată de procurorii DNA.

Fostul baron de Brăila a părăsit vineri Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, acolo unde își ispășea pedeapsa. El fusese condamnat definitiv pe 28 iunie, fiind găsit vinovat într-un dosar de abuz în serviciu şi conflict de interese.

Procurorii au stabilit că Bunea Stancu, în calitate de președinte al CJ Brăila, a obținut foloase patrimoniale necuvenite pentru două cluburi sportive, constând în folosirea gratuită timp de cinci ani a unui autoturism și încasarea de către aceste cluburi a sumei totale de 7.492.000 de lei. Totul s-a întâmplat între anii 2006-2012, perioadă în care fostul baron PSD era acționar majoritar al unei societății comerciale care, printr-un intermediar, avea calitatea de asociat la unul dintre cluburi și de membru fondator la celălalt club sportiv.

În iunie, judecătorii l-au achitat pe Gheorghe Bunea Stancu pentru infracțiunea de abuz în serviciu, dar l-au condamnat pentru conflict de interese în formă continuată.

Nu a fost prima condamnare a lui Gheorghe Bunea Stancu. În anul 2015, el a primit trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Mită la PSD”. Bunea Stancu a fost încarcerat la Penitenciarul Focșani și eliberat condiționat în 2016. Nici atunci nu și-a executat pedeapsa integral.

Calendarul unui hoț norocos

Scandalos este calendarul ultimelor două luni, în privința ultimei condamnări a lui Bunea Stancu:

  • 28 iunie – Bunea Stancu este condamnat definitiv la 3 ani și 8 luni de închisoare. Este încarcerat în aceeași zi.
  • 11 iulie – Baronul PSD depune cerere de eliberare condiționată.
  • 17 iulie – Judecătoria Galați admite cererea lui Bunea Stancu și decide eliberarea condiționată a acestuia.
  • 18 iulie – procurorii DNA contestă cu apel decizia Judecătoriei Galați.
  • 23 august – Tribunalul Galați respinge apelul DNA și dispune eliberarea condiționată a lui Bunea Stancu. Acesta părăsește închisoarea la exact 7 săptămâni de la încarcerare.

Incredibil este faptul că Judecătoria Galați a pronunțat prima decizie de eliberare condiționată a baronului PSD la numai 19 zile de la sentința definitivă de condamnare la 3 ani și 8 luni, pentru un furt de 1,6 milioane de euro!

În final, Bunea Stancu a stat după gratii doar 4,2% din totalul pedepsei (7 săptămâni din 3 ani și 8 luni, adică din 190 de săptămâni).

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

Stafia Ordonanței 13 se întoarce! „Dăncilă rămâne marioneta mafiei din partid”. Reacție virulentă a PNL la propunerea odioasă pentru Justiție

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dragnea, Tăriceanu și Tudorel au nenorocit un băiețel de 9 ani: răpit și abuzat! Un violator eliberat de ei a recidivat

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here