Miștouri AUR-iste de cârciumă comunală: „Președintele Iohannis să ia la el acasă 6 afgani”

10
4021
Copreședinții AUR: George Simion și Claudiu Târziu

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își continuă politica egoist-primitivă: se opune total acceptării de refugiați afgani pe teritoriul României. Mai mult, șefii partidului fac glume proaste pe seama unor oameni nefericiți, loviți crunt de convulsiile istoriei.

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), prezidat de Klaus Iohannis, se va reuni miercuri, 25 august, pentru a discuta riscurile de securitate generate de situația din Afganistan și măsurile ce trebuie adoptate de România.

În acest context, dublat de veștile cumplite ce vin continuu din Afganistan, AUR a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu deplasat. Deși se vrea o ironie la adresa președintelui Klaus Iohannis, mesajul atinge demnitatea unor oameni aflați într-o situație critică. Pentru afgani, fuga din fața talibanilor nu este un moft, ci o chestiune de viață și de moarte. O necesitate absolută.

Ironia ieftină a AUR

„În CSAT urmează să se discute despre acceptarea unor cote de refugiați afgani pe teritoriul României.

Îi invităm pe președintele Iohannis și pe premierul Florin Cîțu să dea un exemplu personal și să primească, fiecare, câte un afgan la ei acasă.

În cazul președintelui Iohannis, 6 afgani.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Bolojan a hotărât: PNL Bihor nu-l susține nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare delegat la Congres va vota cum „consideră de cuviință”

* A apărut poza cu Florin Cîțu arestat în SUA! Deținutul 23665 de la Penitenciarul Story County

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Și „Țăndărică” a semnat pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* VIDEO. Talibanii, la un pas s-o biciuiască pe corespondenta CNN la Kabul pentru că nu avea și fața acoperită

10 COMENTARII

 1. Da’ ce tot ai tu cu oltenii…, băăă… DEMENTULE BEȚIV-și-DROGAT???!

  Cum de-ți PERMIȚI să (tooooot) MÂNJEȘTI acest spațiu cu frustrările tale exprimate mârlănesc-primitiv?!!!

  Ce-ai pățit…, ce te OBSEDEAZĂ în asemenea hal din trecutul tău…, mă: s-a-ntâmplat vreodată, cumvaaa…, de te-aaa… „făcut” (TARE-de-TOOOOOT!!!) vreun oltean, de PROSTĂLĂU ce ești, și NU-ȚI MAI POȚI REVENI DIN OFTICĂ??????!!!

  • Cică-iii… cam bolnav CRIMINALUL de Putin, JUPÂNUL A.U.R.-iștilor: să avem, oareee…, șansa (noi…, ÎNTREAGA OMENIRE!!!) să scăpăm CURÂND de BESTIA aiaaa…???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Știm căăă… NU-i bine/”frumos” să dorești RĂUL (mai ales… MOARTEA!) altuia, darrr… când vorbim despreee… MARI-CRIMINALI (!!!), și-ncăăă… „ÎN-SERIE/MASĂ”, precum această BESTIE de Putin, este JUSTIFICATĂ imprecația: dacă ar CRĂPA NENOROCIȚII ăștia, ar… SCĂPA-cu-VIAȚĂ VICTIMELE lor viitoare, daaaaaaaaaaaaaa?!!!

 2. Ce nesimtiti, si astia zic ca sunt buni crestini, oameni religiosi si cu frica de D-zeu cand ei de fapt sunt doar niste farisei!!!!!!! Ce-ar fi sa o duca simion pe sosoaNca in spate, macar asa, vreo 2 km, sa vedem atunci… un prost mort!!!! Asta nu intelege prin ce trec cei care vor sa scape de talibani, ar trebui trimis inapoi de unde a venit: la GALERIE cu batausii!!!! Ori poate pe la ceva cursuri sa invete ce e aia empatie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here