Mircea Badea a pierdut 3.000 de lei pariind pe victoria lui Trump. Vâna un profit de 5.400 de lei

2
3737
I-au căzut și penele de papagal!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, a pariat 3.000 de lei pe outsider-ul Donald Trump și a pierdut. Prinsese o cotă de 2,80, iar suma pe care ar fi încasat-o era de 8.400 de lei (profit 5.400).

Donald Trump era cotat cu șanse mici a obține un al doilea mandat la Casa Albă. De aceea, cotele oferite de casele de pariuri pentru victoria sa erau mari, de peste 2,50, ajungând și la 2,80, în timp ce favoritul Joe Biden avea cote cuprinse între 1,45 și 1,70.

Mircea Badea a încercat să speculeze cota lui Trump, mizând 3.000 de lei pe victoria candidatului republican.

În cazul în care Trump ar fi câștigat, Mircea Badea ar fi primit înapoi 8.400 de lei, asigurându-și un profit de 5.400 de lei. Dar n-a fost să fie! Nu-i nimic, îi „împrumută” Dan Voiculescu banii știa și „uită” să-i mai ceară înapoi, cum obișnuiește să procedeze cu oamenii săi de încredere, care-i susțin propaganda mincinoasă și atacul la statul de drept.

Ce sume s-au pariat pe alegerile din SUA

Alegerile prezidențiale din SUA 2020 au devenit evenimentul pe care s-au pariat cele mai mari sume din istorie. Se estimează că la nivel global s-au pariat peste 1,5 miliarde de dolari pe aceste alegeri.

La o casă de pariuri din Anglia, un jucător a plasat un pariu în valoare de un milion de lire sterline (1,1 milioane de euro) pe victoria lui Joe Biden. Cota era de 1,54. Cum pariul va fi declarat câștigător (după oficializarea rezultatului), britanicul va avea un profit de 540.000 de lire sterline (600.000 de euro).

Un alt britanic – un misterios om de afaceri – ar fi pariat 5 milioane de euro pe victoria lui Donald Trump, la o cotă de 37/20 (1,85). Se pare că ar fi vorba despre un bancher care trăiește în afara țării și care ar fi folosit pentru acest pariu extrem de riscant case private înregistrate în Insulele Caraibe. A pierdut!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Restricții anti-Covid dure, începând de luni: toate școlile închise, masca obligatorie peste tot, magazinele închise după ora 21.00

Imagini zguduitoare: coadă de dricuri la morga din Craiova. Marți, 13 din cele 15 decese au fost asociate Covid-19

Demontarea unei mari minciuni. Alegerile NU au accelerat pandemia! Comparație cu țările în care nu s-a ieșit la vot

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here