Biden: „America, sunt onorat că m-ai ales să te conduc!”. Trump: „Se prezintă în mod fals drept învingător”

0
3140
Joe Biden - Donald Trump

Anunțul făcut de marile televiziuni din SUA, în privința victoriei obținute de Joe Biden (77 de ani) în bătălia pentru Casa Albă, a fost urmat de mesaje care se bat cap în cap, din partea celor doi pretendenți.

Printr-un mesaj pe Twitter, Joe Biden mulțumește poporului american. Donald Trump a reacționat printr-un mesaj preluat de Reuters, anunțând o bătălie dură pe tărâmul justiției.

Mesajul lui Joe Biden

”America, sunt onorat că m-ai ales să conduc această țară măreață. Ne așteaptă o muncă grea, dar vă promit asta: voi fi un președinte pentru toți americanii – chiar dacă ați votat sau nu pentru mine.”

Mesajul lui Donald Trump

„Știm cu toții de ce Biden se grăbește să se prezinte în mod fals drept învingător și de ce media aliată încearcă atât de mult să-l ajute: nu vor ca adevărul să fie dezvăluit. Adevărul simplu este că aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat.”

Joe Biden este dat ca învingător cert al bătăliei prezidențiale. El și-a asigurat deja 273 de electori, în condițiile în care pentru a deveni președintele SUA e nevoie de 270 de electori. Donald Trump a rămas cu 214. Mai sunt de pus în balanță voturile din 5 state: Georgia (16 electori), Arizona (11) și Nevada (6) – cu Biden mare favorit, respectiv Carolina de Nord (15 electori) și Alaska (3) – avându-l pe Trump mare favorit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Restricții anti-Covid dure, începând de luni: toate școlile închise, masca obligatorie peste tot, magazinele închise după ora 21.00

Imagini zguduitoare: coadă de dricuri la morga din Craiova. Marți, 13 din cele 15 decese au fost asociate Covid-19

Demontarea unei mari minciuni. Alegerile NU au accelerat pandemia! Comparație cu țările în care nu s-a ieșit la vot

Apelul unui polițist către bugetarii care cer “spor de Covid”: “Cu ce suntem noi mai expuși decât șoferii de taxi, ospătarii, casierii și bătrânii care vând în piață? Vă spun eu, cu absolut nimic!”

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here