Acasă News Ciolacu zice că PSD e "consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale". Din...

Ciolacu zice că PSD e „consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale”. Din barca lui Dragnea, situația se vedea altfel…

Președintele PSD, Marcel Ciolacu s-a grăbit și el să-l felicite pe noul președinte al SUA, Joe Biden. Ciolacu susține că partidul său e „consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale”. E amnezic domnul Ciolacu! El „uită” că până la arestarea lui Liviu Dragnea (28 mai 2019), PSD a avut o atitudine sfidător anti-americană și anti-occidentală.

Pe vremea aceea, Marcel Ciolacu nu lua distanță de Dragnea, dimpotrivă: și el, și Sorin Grindeanu (actualul său prim-adjunct) se înghesuiau în barca barbarului din Teleorman, la o celebră partidă de pescuit pe un celebru lac furat de la stat: Belina. Grindeanu se proptea într-o undiță, Ciolacu dădea la vâsle. Și nu vâslea în direcția America / Occident, ci direct spre Moscova!

Precizare importantă: în prezent, infractorul Liviu Dragnea e declarat persona non grata în Statele Unite ale Americii.

Marcel Ciolacu, pe Facebook:

La finalul unei campanii electorale desfășurate în condiții și cu mize excepționale, poporul american a decis. Salut alegerea lui Joseph Biden, după o competiție care a ținut trează atenția întregii planete, și îi urez succes noului Președinte în importanta și dificila misiune ce îl așteaptă!

Națiunile democratice din întreaga lume și aliații SUA au nevoie de o Americă implicată, vigilentă și investind în rolul sau vital de leadership la nivel global, întărind relația transatlantică și NATO și afirmând importanța parteneriatelor sale strategice.

Consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale, PSD va continua să susțină și să investească în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic româno-american, parte esențială a unei relații transatlantice puternice și în permanentă transformare și adaptare.

Îmi exprim speranța că noul președinte al Statelor Unite va vizita Romania în cursul mandatului său, o reconfirmare a solidității și profunzimii raporturilor de alianță, parteneriat și prietenie între țările și națiunile noastre”.

Celebra barcă de pe lacul Belina, cu Dragnea și Grindeanu la undițe, iar Ciolacu la vâsle

Primul politician român care l-a felicitat pe Joe Biden a fost președintele Klaus Iohannis.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Restricții anti-Covid dure, începând de luni: toate școlile închise, masca obligatorie peste tot, magazinele închise după ora 21.00

Imagini zguduitoare: coadă de dricuri la morga din Craiova. Marți, 13 din cele 15 decese au fost asociate Covid-19

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

loading...

2 COMENTARII

  1. Nu ne învățăm minte orice se întâmplă, dacă ani de zile ai făcut propagandă anti a tot ce e vest, acum după 1 minut te schimbi la 180 de grade, ce credibilitate poți să ai, ieri l-ai lins în cur pe dragnea, putin, china ți acum mare prieten american, hai mai treziți-vă sau lăsați-ne în pace și emigrați în corea de nord că vi-s cei mai de urmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările