Acasă News VIDEO. Mihail Neamțu, bolnav de Covid, e în spital și conectat la...

VIDEO. Mihail Neamțu, bolnav de Covid, e în spital și conectat la oxigen. Acum 10 zile a participat la o conferință unde n-a purtat mască

Mihail Neamțu (42 de ani), candidat PMP în județul Timiș la alegerile parlamentare din 6 decembrie, e internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, unde a fost conectat la oxigen din cauza infecției cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de politician, pe contul său de Facebook.

Prima postare în care anunță că e bolnav de Covid a fost făcută de Neamțu chiar de 1 decembrie: “Dacă nu sunteți cuminți, așa ajungeți, dacă ți-a intrat covidul la plămâni. A trebuit să sun la spital. Simțeam cum îmi bat ciocanele în cap, durerea mă clătina, nu mai puteam merge nici la baie pe două picioare“.

Cel de-al doilea mesaj, tot video, a venit miercuri, 2 decembrie.

Publicațiile Banatul Meu și Libertatea remarcă niște inadvertențe în mesajul emis de Mihail Neamțu, care afirmă că, înainte de a ajunge la spital, după ce boala s-a agravat, a stat 10 zile în autoizolare, acasă.

Banatul Meu a semnalat o fotografie postată chiar de Neamțu cu câteva zile înainte, pe contul său de Facebook, de la o acțiune electorală în Timișoara. Întrebat de Libertatea, candidatul PMP n-a răspuns pentru a lămuri circumstanțele pozei.

Mihail Neamțu la conferința de presă din 20 noiembrie unde și-a pus masca abia după ce a fost rugat de colegii din PMP. FOTO: Banatul Meu

Pe de altă parte, pe 20 noiembrie, adică exact înainte să se îmbolnăvească, Mihail Neamțu a participat la o conferință de presă în care n-a respectat măsurile de precauție. Acțiunea s-a desfășurat într-o încăpere și Neamțu a fost singurul care nu purta mască. După câteva minute, candidatul a fost rugat de colegii săi să-și pună masca.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările