DNA face 22 de pecheziții în 3 județe la spitalele Covid. Sunt vizate achizițiile făcute în pandemie. E suspect și șeful Biroului de Operațiuni Speciale Brașov!

0
691
DNA a luat la mână achizițiile făcute în pandemie de managerii spitalelor Covid. FOTO: Pro TV

DNA a declanșat joi 22 de percheziții în 3 județe, vizând achiziții făcute de spitale Covid și suport Covid în timpul pandemiei. E vorba de aparatură și consumabile cumpărate de la începutul crizei sanitare de Spitalul Clinic de Neurologie și Psihiatrie Brașov, Spitalul Municipal Odorhei și Spitalul de Boli Infecțioase Iași, scrie Agerpres.

Aceeași sursă scrie că s-au făcut percheziții și la Biroul de Operațiuni Speciale Brașov.

DNA a dat publicității deja un comunicat în care menționează că e vorba de un dosar penal ce vizează suspiciuni privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție din decembrie 2019 până în prezent.

Procurorii anticorupție au descins și la domiciliile unui manager de spital și al unui polițist brașovean care le divulga infractorilor informații din dosare.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, ar fi vorba chiar de șeful Biroului de Operațiuni Speciale! La anchetă participă și Direcția Generală Anticorupție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.