marți, mai 28, 2024
AcasăNews"De pe scena anti-vaccinistă vorbesc prostimii oameni care în secret sunt deja...

„De pe scena anti-vaccinistă vorbesc prostimii oameni care în secret sunt deja vaccinați”. Psihiatrul Gabriel Diaconu despre „cotârloșii egoiști” Dan Puric, Călin Georgescu, George Simion și Diana Șoșoacă

-

Aflat în izolare după ce s-a îmbolnăvit de Covid, cunoscutul psihiatru Gabriel Diaconu a făcut duminică, la o zi după mitingul antivaccinist din Piața Victoriei, un surprinzător comentariu. Pe contul său de Facebook, medicul a afirmat clar că mai mulți dintre liderii mișcării conspiraționiste urcați pe scenă sâmbătă, în fața miilor de oameni, s-au vaccinat deja în secret, informația fiind de notorietate în sistemul medical!

Gabriel Diaconu îi enumeră pe Dan Puric, Călin Georgescu, George Simion și Diana Șoșoacă printre cei care fac parte dintr-o „specie de cotârloși egoiști, care n-au tresărire de nimic și de nimeni“ și care sunt dispuși să-și paveze cu cadavre și cruci drumul spre parvenirea personală și ascensiunea politică.

„Zbieretele isterice“ despre libertate ascund, spune medicul, nesimțirea și indiferența față de viața celorlalți.

Doctorul spune că, în timp ce perorează împotriva vaccinării și promovează tot felul de conspirații, unii dintre liderii acestei „propagande demente“ sunt deja vaccinați, iar acest lucru e știut de registrul național al vaccinaților, dar și de cadrele medicale. Numai „prostimii“ care-i ascultă nu le spune nimeni asta.

- Advertisement -

Mesajul medicului psihiatru Gabriel Diaconu după mitingul antivacciniștilor și al conspiraționiștilor conduși de AUR și Șoșoacă

„Izolare

Cea mai grea e trecerea timpului. Sunt deja lecuit de majoritatea simptomelor, eram și când m-am testat, iar testul a ieșit pozitiv la SARS-CoV-2.

Recuperez citind, lecturi tot timpul amânate, mereu căzute din lista de priorități.

- Advertisement -

Sunt acasă, totuși. Printre lucrurile mele. În confortul și relaxarea pe care numai casa ți le poate da. Îi am pe ai mei aproape.

Sunt peste 10.000 de români internați în spital cu Covid. Sute dintre ei sunt copii și adolescenți. Majoritatea dintre ei oameni trecuți de o anumită vârstă. Bătrâni. Unii deja bolnavi de alte boli.

Nevaccinați, majoritatea zdrobitoare.

Propaganda asta dementă anti-vaccinală, dincolo de fanatism, comportă atâta dispreț pentru om.

Zbieretele isterice despre libertate ascund nesimțirea față de toți aceia care n-au putut sta acasă, dată fiind starea lor. Și așteaptă acum. Și rabdă, acum.

Tăvălugul răspândirii infecției face ca oamenii să înceapă să facă buluc la poarta spitalului și să nu poată fi primiți. Tăvălugul acesta începe să țină oamenii și altfel în case. Nu de bine. De rău.

Cum e să știi că ai să suferi, să mori, pentru că oamenii neagă realitatea de împrejur, poate și tu?

Cum e, mai mult, să citești toate nebuniile, sau să vezi toate știrile, care te coboară și mai mult în abis.

Cine îi reprezintă pe aceia bolnavi? Strada? Cine va protesta pentru drepturile lor, nu mai puțin importante?

Omul e lup pentru om. Unii indiferenți calcă pe cadavre. Un morman de trupuri, o alee de cruci care nu pot cuprinde destrăbălarea umană. Pentru că noi, majoritatea – care o fi ea – putem face față bolii. Cu vaccin, fără vaccin, morții cu morții, iar viii cu viii.

Unii dintre care vii fac propunerea diavolească: mai bine să faci boala, la o adică să mori, decât un vaccin și să riști să trăiești.

Sunt experimentale! Nu se știu efectele pe termen lung! Schimbă codul genetic!

Ei, aș!

De parca toți manifestanții în timpul lor liber ajută bătrânici să treacă strada sau dau o mână de ajutor la magazin, și până în pandemie nu făceau altceva decât să citească «Science» și «Nature».

Ai zice că Puric, Georgescu, Simion, Șoșoacă și șleahta altceva n-au făcut decât studiu seral la fiziologie, un altfel de hobby personal.

Nu sunt decât o specie de cotârloși egoiști, care n-au tresărire de nimic și de nimeni. Tocmai ei s-au găsit să urle în cor «libertate». Libertatea lor, spre exemplu. Chiar cu moartea pe moarte călcând. Adevărul lor, spre exemplu. Chiar dacă greu stă în picioare pentru oricine cât de cat apt de judecată critică.

Vor fi dintre ei care, curând, îndesesc rândul celor la coadă la aer.

Am uitat să vă spun: de acolo, de sus, de pe scenă, vorbesc clar prostimii oameni care în secret sunt deja vaccinați. Ei știu asta, registrul de vaccinare știe asta, unii știm asta despre ei.

Doar omul cu steagul nu știe asta.

Cea mai grea e trecerea timpului. Scriu pentru aceia care astăzi se uită la fereastra spitalului, dinăuntru. Răbdare, răbdare, răbdare din nou. În mâinile medicilor, și a bunei lor practici, a ajuns soarta voastră. Buni, răi cum sunt ei, ceasul tot a venit. Căutați să-i aveți cât mai buni,

Că doar viața voastră a ajuns să depindă de asta.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tragedie la Milano: cel mai bogat român a murit împreună cu soția sa și fiul lor, în avionul prăbușit peste o casă! Aeronava era pilotată de fiul miliardarului rezident la Monte Carlo

* În avionul prăbușit la Milano se afla și bebelușul de câteva luni pe care tocmai îl botezase miliardarul Dan Petrescu

* Furioasă că a pierdut președinția USR-PLUS, „tabăra Barna” a impus radierea „PLUS”: partidul se va numi USR!

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

* Cîțu l-a demis pe șeful USR-ist din Sănătate pentru că n-a făcut ceea ce însuși Cîțu i-a interzis prin OUG!

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* OPINIE. Țara prizelor defecte. România, locul unde se trăiește și se moare în flăcări, ritualic, sub blestemul lui „las-o, bă, că merge și așa!“

* Fostul președinte Saakașvili s-a întors în Georgia după 8 ani de exil și a fost arestat, cu o zi înainte de alegeri. Stătea ascuns într-un apartament și s-a dat de gol pe Facebook

* FOTO. Noua Arcă a lui Noe: yachtul nuclear al salvării planetei. Vor urca în el doar bogaţii lumii şi experţii în schimbări climatice

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. De ce e „mesaj ciudat”? Daca s-ar fi facut transparentizarea vaccinarii si s-ar fi publicat listele cu persoanele „speciale” vaccinate „la secret” in centrele neoficiale, dezvaluite de V.Voiculescu poate s-ar fi vazut de mult ca d’alde shsoshoaca si simion s-au vaccinat „preferential” inca din primele luni ale 2020. Se cam ducea pe copca tot discursul antivax …

  2. Vai de mine, vai de mine, n-ati vazut ce emisiune online a facut Robert Turcescu cu un anume Duta, fost sef la casa de asigurari de sanatate, care propovaduieste aducerea tratamentului cu anticorpi monoclonali si considera vaccinul inutil si cu posibile efecte secundare!!! Se alatura Dan Comaroni care il face albie de porci pe bietul Hoandra, iesit din grote, dar care, totusi, sustine ca mai bine se vaccineaza oamenii. Dar Comaroni tocmai de-asta il apostrofeaza violent pe Hoandra, ca e de acord cu pierderea libertatilor prin impunerea vaccinului si pe urma delireaza afirmand ca Premierul Catu e un hot notoriu care a semnat aranjamentul cu UE sa cumpere vaccinurile si se-mbogatesc sub nasul nostru….nu stiu, daca avem asemenea emisiuni online, ne mai miram ca populatia a luat-o razna de tot?????!!! Si Turcescu e chiar convins ca emisiunea lui e magica….mi s-a urcat sangele la cap!!! Pana unde este ceva adevarat acolo si unde incepe uriasa manipulare antivaccinista???? Eu nu pot avea incredere in acesti oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -