În avionul prăbușit la Milano se afla și bebelușul de câteva luni pe care tocmai îl botezase miliardarul Dan Petrescu

0
3770

Avionul privat prăbușit duminică peste o casă de la periferia orașului Milano avea la bord 8 persoane, printre care un bebeluș de câteva luni pe care miliardarul Dan Ștefan Petrescu (68 de ani) și soția sa tocmai îl botezaseră.

Joi, 30 septembrie: o aeronavă YR-PDV, aparținându-le oamenilor de afaceri Dan Ștefan Petrescu și Vladimir Cohn, zboară de la București la Milano, aterizând pe aeroportul Linate.

Sâmbătă, 2 octombrie: Dan Ștefan Petrescu și soția sa, rezidenți la Monte Carlo, botează copilașul de câteva luni al unor prieteni din Milano. La eveniment participă și fiul miliardarului, numit tot Dan Petrescu (30 de ani).

Duminică, 3 octombrie: nașii de botez și finii lor se îmbarcă în micuța aeronavă YR-PDV pentru a petrece câteva zile la Olbia, în Sardinia, la casa de vacanță a miliardarului. La bord se află și bebelușul botezat în ajun, aflat la prima sa experiență ca pasager al unui aparat de zbor.

În afara celor două familii, la bordul aeronavei se mai aflau două persoane, din cercul de cunoscuți comuni.

Avionul a decolat de pe aeroportul Linate, cu Dan Petrescu-junior pe post de pilot, dar n-a apucat să urce nici la 2.000 de metri când a început să piardă înălțime. Apoi a intrat în picaj și s-a prăbușit peste o casă în care, din fericire, nu se afla nimeni.

Toate cele 8 persoane aflate la bord au murit pe loc. Printre ele, bebelușul de câteva luni botezat în ziua precedentă. Au pierit și părinții copilașului, și nașii săi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tragedie la Milano: cel mai bogat român a murit împreună cu soția sa și fiul lor, în avionul prăbușit peste o casă! Avionul îi aparținea miliardarului rezident la Monte Carlo

* Aleph News: În avionui prăbușit la Milano se aflau și două fiice ale unui jurnalist român

* Furioasă că a pierdut președinția USR-PLUS, „tabăra Barna” a impus radierea „PLUS”: partidul se va numi USR!

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

* Cîțu l-a demis pe șeful USR-ist din Sănătate pentru că n-a făcut ceea ce însuși Cîțu i-a interzis prin OUG!

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* OPINIE. Țara prizelor defecte. România, locul unde se trăiește și se moare în flăcări, ritualic, sub blestemul lui „las-o, bă, că merge și așa!“

* FOTO. Noua Arcă a lui Noe: yachtul nuclear al salvării planetei. Vor urca în el doar bogaţii lumii şi experţii în schimbări climatice

* Simona Halep despre „ciocnirea” cu Emma Răducanu la Cluj: „Probabil vrea să joace «la mamaie», cum spune ea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.