Masacru între invadatori pe frontul din Donețk. Un militar rus și-a lichidat trei confrați cu o armă de asalt AK-74, apoi a fugit

0
899
Dmitri Kurlîghin

Luptătorul rus Dmitri Vladimirovici Kurlîghin, originar din Republica Mordovia, și-a lichidat trei camarazi pe frontul ucrainean, cu o armă de asalt AK-74, în noaptea zilei de 30 mai 2024, apoi a fugit de la fața locului în direcția Debalțeve, regiunea Donețk.

Dmitri Kurlîghin și-a masacrat confrații pe fondul unor conflicte mai vechi. În trecut, victimele lui l-ar fi siluit fizic și psihic din momentul transferului său la secția 217 de poliție rutieră din Mordovia, informează canalul de Telegram „Dosar de spion”.

Invadatorul se afla în stare de ebrietate în momentul săvârșirii crimei, care s-a produs în orașul ocupat Bahmut. El este militar în Regimentul 217 de asalt aerian din cadrul Diviziei 98 de parașutiști a Kremlinului, cu sediul central în orașul Ivanovo – UM 62295.

Cei trei militari uciși l-ar fi scos din minți pe Kurlîghin după ce i-ar fi cerut să le achite un fel de „taxă de protecție” din solda primită de la Ministerul rus al Apărării.

Fugarul este căutat în prezent de forțele speciale putiniste. A „evadat” cu o mașină Niva, având asupra lui arma de serviciu.

Dmitri Kurlîghin

Canalul de Telegram „Dosar de Spion”: „În noaptea de 30 mai 2024, în timp ce era în stare de ebrietate, Kurlîghin și-a împușcat trei camarazi cu un AK-74 de serviciu. Potrivit colegilor, motivul acestui act a fost un conflict de lungă durată între Kurlîghin și militarii morți. Aceștia din urmă l-au batjocorit pe Kurlîghin în toate modurile posibile din momentul transferului său la secția 217 de poliție rutieră, folosind violența psihologică și fizică împotriva lui. «Ultima picătură» pentru autorul infracțiunii a fost cererea de «plăți de luptă» în favoarea infractorilor săi. Mai mult, Kurlîghin a fugit de la locul crimei cu o mașină Niva, luând cu el arma de serviciu. Probabil că s-a îndreptat spre Debalțeve”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PORTRET DE CANDIDAT

ALLEN COLIBAN, Primăria Brașov: „Mi-am făcut temele la lumânare, am făcut baie în oala de sarmale”

STELIAN ION, Primăria Constanța: “Pentru mine, declicul s-a produs în 2014, când interesele găștii PSD-iste au ajuns și în cartierul copilăriei mele. Voiau să ridice un bloc de 6 etaje pe spațiul verde. Mi-am jurat că voi face tot ce pot pentru a-i împiedica”

* LUCIAN STANCIU-VIZITEU, Primăria Bacău: „În clasa a X-a am luat locul 3 la Olimpiada națională de Informatică. Am fost admis la Universitatea Drexler, din SUA, dar n-am avut bani. Așa că am făcut Politehnica din București, apoi masteratul și doctoratul în Franța, șef de promoție la Statistică și al doilea la Finanțe”

CRISTINA PRUNĂ, europarlamentare: „Până la 4 ani am crescut la țară, în Bărăgan, într-un spirit foarte liber. Acum susțin cu fermitate politici liberale”

* RADU MIHAIL, europarlamentare: “La alegerile din 2000, în turul 2, am avut senzația acută că-mi va putrezi mâna dacă-l votez pe Iliescu”

* CORINA ATANASIU, europarlamentare: „În anii ’90 am făcut voluntariat la Salvați Copiii. Lucram cu copiii străzii, prindeam pedofili cu Europolul”

RADU MIHAIU, Primăria Sectorului 2: „N-aveam niciun gând să intru în politică. Spuneam: «Am o meserie, o fac bine, crește afacerea!». Ce m-a determinat să mă răzgândesc a fost incendiul de la Colectiv. Mi-am zis: «Copiii mei trebuie să trăiască într-o țară în care nu se întâmplă așa ceva!»”

MIHAELA ȘTEFAN, Primăria Sectorului 6: „M-am angajat în anul 2 de facultate, prima dată la Unirea, într-un magazin de haine. N-aveam cum să nu muncesc. N-aveam cum! Eu nu le-am cerut bani niciodată părinților mei”

* ADRIANA CRISTIAN, europarlamentare: „Sunt o visătoare harnică. Aș vrea să las asta în urma mea: unii politicieni arată și așa, ca mine. Adică au terminat multă școală, vorbesc bine, au interese corecte, nu s-au îmbogățit din politică. Nu suntem toți la fel, cum vor cei vechi să se creadă”

VLAD BOTOȘ, europarlamentare: „Mi s-a propus să rămân în China. N-am vrut. Ieșisem seara cu colegi inclusiv chinezi. Când deschideam subiecte politice, chinezii nu acceptau să discute nimic. Atunci mi-am dat seama că n-aș putea niciodată trăi într-un regim care să filtreze ideile”

TEODORA STOIAN: „Cât am fost consilier al ministrului Justiției, am avut senzația că oamenii ăia nu ne voiau acolo. Erau directori puternici, care pur și simplu ziceau: «Eu nu fac așa ceva!». Și nu li se cerea să-și facă decât treaba. În ultimele luni, numai că nu ne scuipau în față”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.