Mărturia timișorencei căreia soțul, mare „om de fotbal”, i-a spart capul și i-a zdrobit degetele cu ciocanul. „Ultima fotografie, înainte cu o zi de măcelul organizat de fostul soț”

1
2722
Daniela Roba și Daniel Balaciu
Daniel Balaciu

În urmă cu o lună, Daniel Balaciu, „om de fotbal” din județul Timiș, a lovit-o cu ciocanul în cap pe soția sa, Daniela Roba, căreia i-a zdrobit și degetele de la mâini. Femeia a suferit mai multe intervenții chirurgicale, supraviețuind miraculos, dar are ambele mâini în ghips. Agresorul se află în arest preventiv.

Cei doi erau căsătoriți din 2016 și se afișau drept un cuplu fericit, pe rețelele de socializare. Toate postările lor gravitau în jurul a trei subiecte: familie, credință (trecuseră la religia penticostală) și fotbal.

În realitate, lucrurile nu mergeau bine, iar Daniela Roba (make-up artist, fostă dansatoare și parteneră a manelistului Nicolae Guță) a decis să divorțeze de Daniel Balaciu (arbitru, fotbalist, investitor în echipa de fotbal din comuna Șemlacu Mic, județul Timiș), chiar dacă au împreună două fetițe.

Daniela Roba – Daniel Balaciu

„Mereu când nu ne înțelegeam, îmi spunea: «Mai bine te văd moartă decât să divorțezi de mine»”, dezvăluie acum Daniela Roba.

Cu două zile înainte de a se pronunța divorțul, Balaciu a trimis la bunici cele două fetițe pe care le are împreună cu soția sa și a atacat-o pe aceasta cu ciocanul, în timp ce femeia dormea.

Daniel Balaciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Victima sa a trecut peste momentele critice și a început să vorbească despre cumplitul episod. Ea a postat și un mesaj emoționant pe Instagram.

Daniela Roba – Daniel Balaciu

Daniela Roba: ”Când nu ne înțelegeam, îmi spunea: «Mai bine te văd moartă decât să divorțezi de mine»”

Ultima fotografie în care am arătat impecabil. Înainte cu o zi de măcelul pe care l-a organizat fostul soț fără ca să-mi zică nimic în seara respectivă. Mereu când nu ne înțelegeam, îmi spunea: «Mai bine te văd moartă decât să divorțezi de mine».

Eram înainte cu două zile de divorțul pe cale amiabilă pe care l-am plătit eu, 800 de euro. Acum mă refac ușor și mai am nevoie de încă trei operații. Două pentru reconstrucția feței și una la mâna dreaptă, pentru că am toate degetele rupte și am ambele mâini în ghips.

Regret amarnic și sunt foarte necăjită că nu pot lucra. Voi lupta pentru copiii mei și consider că Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie în viață și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine, pe care le iubesc enorm de mult.

Vă iubesc și mă gândesc la voi. Când mă fac bine, voi face un live pe Instagram-ul meu.”

Daniela Roba – „ultima fotografie…” / FOTO: Instagram @danielarobamakeupartist

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PNL și PSD sfidează recomandarea Comisiei Europene de a nu fi amânată cu 5 ani reforma pensiilor speciale. Alina Gorghiu a insistat ca amendamentul să fie inclus cu orice preț în lege, Ciolacu își freacă mâinile

* Drulă, disperat: „De când a venit Ciolacu premier, România se împrumută cu 610 milioane de lei pe zi. Până la sfârșitul anului ajungem la deficit de 100 de miliarde! Îi cer să oprească risipa și să taie pensiile speciale”

Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* PAPAHAGI: Pavel și Petru

* Revoluționarii-infractori complotează la PSD să-l mazilească pe secretarul de stat care l-a lăsat fără certificat pe Ciolacu! Dodu a tăiat de la privilegii mulți impostori

* VIDEO. Băsescu către jurnalistul-mutant de la Realitatea Plus: „Marș, mă! Documentează-te!”. Fostul președinte i-a aplicat chiar sloganul televiziunii. Răzbunarea frustratului: i-a închis telefonul

* CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

* VIDEO. Minciunile lui Putin. De la „Rusia nu are nimic de-a face cu Wagner” la „Wagner este finanțat în întregime de stat”. Mercenarii sunt responsabili de masacre în mai multe țări și declarați organizație criminală la nivel mondial

* RENIȚĂ: Feriți-vă de minciunile rusești, nu de adevăr!

* Acești bogați care controlează Biserica Ortodoxă Română. Cazul preotului „influencer” Constantin Necula – predicatorul nabab

* România e regina Europei la tenis de masă: unguroaica noastră e mai tare decât chinezoaicele nemților! În finală: România – Germania 3-2, Bernadette Szöcs ne-a adus două puncte

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.