Manager de spital: „Unii dintre cei care protestează împotriva măștii vor ajunge la spital… unii vor scăpa, alții nu!”

1
1919

Laurențiu Ivanovici, managerul Spitalului Clinic de Urgență din Craiova, a postat pe Facebook un mesaj către protestatarii care au ieșit luni seară, pe străzile mai multor orașe din România, ca să protesteze împotriva „dictaturii sanitare”.

Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii vor ajunge la spital… unii vor scăpa ușor, alții nu… unii vor ajunge in ATI, alții vor alege să se trateze acasă… unii vor supraviețui, alții nu… (pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)… unii vor înțelege că era bine să poarte mască, alții nu vor înțelege nici atunci… unii vor afla că există Covid, alții nu… Cam asta este… Până atunci, purtați masca de protecție… o să ne fie mai bine! Tuturor!”

Mesajul este însoțit de mai multe imagini surprinse în Secția de Terapie Intensivă Covid-19 a spitalului din Craiova.

Urmare a capacității limitate de paturi ATI din dotare, spitalele din Craiova dedicate tratării bolnavilor infectați cu Covid-19 sunt în pragul colapsului, din cauza numărului tot mai mare de persoane infectate a căror situație gravă necesită internarea în ATI.

Presa locală dezvăluie că protestul de stradă care a avut loc aseară în Craiova, cu participarea a câteva sute de craioveni, a fost coordonat neoficial de liderii AUR din localitate. Între aceștia a fost observat și un deputat AUR: sindicalistul de profesie Ringo Dămureanu, liderul filialei AUR din Craiova.

Publicația „Jurnal de Craiova” afirmă, într-un articol însoțit de un scurt reportaj video, că primari PSD ai unor localități doljene ar fi adus la Craiova grupuri organizate de oameni pentru a participa la proteste.

Publicația „Republica Oltenia” dezvăluie că printre lozincile folosite de protestatarii craioveni anti-mască, la protestul de ieri, s-a aflat și o lozincă de inspirație nazistă: „România, trezește-te!”. Într-o notă a redacției acestei publicații se menționează: „NSDAP-ul condus de Adolf Hitler a folosit cu insistență, la mitingurile electorale organizate în Germania interbelică, sloganul «Deutschland, erwache!» – «Germania, trezește-te!», ca expresie a apelului lansat de naziști către germani de a se alătura luptei naționaliste împotriva «trădătorilor și sistemului corupt».

În data de 29 martie 2021, rata de infectare cu Covid-19 în Craiova era de 4,48 la mia de locuitori.

Jandarmeria a deschis o anchetă cu privire la incidentele care au avut loc în timpul protestului de la Craiova și pentru încălcarea prevederilor legale care stabilesc că „pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici! Boule! Măgarule! Papagalule!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here