„Maior Culache” a dat de dracu’: a intrat pe mâna Parchetului Militar

0
3600

Parchetul Militar din Iași a fost sesizat de Jandarmeria Galați în legătură cu ofițerul care a amenințat un polițist. Jandarmul beat s-a prezentat a fi „maior Culache”, „ofițer superior”.

Reprezentanții Jandarmeriei Galați au transmis că la nivelul unității a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară după ce Europol a postat pe pagina de Facebook modul în care un jandarm amenința un polițist, în trafic, spunându-i că „la următoarea misiune, când voi coordona toate activitățile, voi avea grijă special de tine”.

VIDEO: Amenințările lui „maior Culache”

În anchetă este luat în discuție comportamentul jandarmului față de lucrătorii de poliție, scrie Mediafax.

„Conform raportului întocmit de către ofițer și în baza verificărilor efectuate de către comisie, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași cu privire la fapte susceptibile de a fi infracțiuni”, spun reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Aceștia precizează că ofițerul nu este încadrat pe o funcție de conducere în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, ci îndeplinește funcția de ofițer specialist în cadrul Serviciului Management Operațional.

Ofițerul de jandarmi, care s-a prezentat drept „maior Culache” în altercația cu cei doi polițiști rutieri din Tecuci, județul Galați, l-a amenințat pe unul dintre aceștia, nemulțumit că echipajul i-a dat avertisment soției sale pentru că nu avea actele la ea deși se afla la volan. „La următoarea misiune, când voi coordona toate activitățile, voi avea grijă special de tine”, a „promis” jandarmul, care i-a și spus soției să nu semneze procesul-verbal de contravenție, deși femeia – mai rațională – și-a recunoscut greșeala și a acceptat avertismentul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here