vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNews"Maior Culache" a dat de dracu': a intrat pe mâna Parchetului Militar

„Maior Culache” a dat de dracu’: a intrat pe mâna Parchetului Militar

-

Parchetul Militar din Iași a fost sesizat de Jandarmeria Galați în legătură cu ofițerul care a amenințat un polițist. Jandarmul beat s-a prezentat a fi „maior Culache”, „ofițer superior”.

Reprezentanții Jandarmeriei Galați au transmis că la nivelul unității a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară după ce Europol a postat pe pagina de Facebook modul în care un jandarm amenința un polițist, în trafic, spunându-i că „la următoarea misiune, când voi coordona toate activitățile, voi avea grijă special de tine”.

VIDEO: Amenințările lui „maior Culache”

În anchetă este luat în discuție comportamentul jandarmului față de lucrătorii de poliție, scrie Mediafax.

- Advertisement -

„Conform raportului întocmit de către ofițer și în baza verificărilor efectuate de către comisie, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași cu privire la fapte susceptibile de a fi infracțiuni”, spun reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Aceștia precizează că ofițerul nu este încadrat pe o funcție de conducere în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, ci îndeplinește funcția de ofițer specialist în cadrul Serviciului Management Operațional.

Ofițerul de jandarmi, care s-a prezentat drept „maior Culache” în altercația cu cei doi polițiști rutieri din Tecuci, județul Galați, l-a amenințat pe unul dintre aceștia, nemulțumit că echipajul i-a dat avertisment soției sale pentru că nu avea actele la ea deși se afla la volan. „La următoarea misiune, când voi coordona toate activitățile, voi avea grijă special de tine”, a „promis” jandarmul, care i-a și spus soției să nu semneze procesul-verbal de contravenție, deși femeia – mai rațională – și-a recunoscut greșeala și a acceptat avertismentul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -