A mai dispărut un dinozaur comunist: Octavian Hoandră. Gușă ne amenință, însă, că-l va reînvia!

4
14291

Mare pierdere pentru presa românească: a dispărut emisiunea lui Octavian Hoandră de la Realitatea Plus! Păcat, aveam și noi de cine râde!

De câteva săptămâni, Octavian Hoandră nu-și mai etalează ideile comunistoide pe Realitatea Plus. Retragerea co-patronului Cozmin Gușă de la comanda editorială a televiziunii din Otopeni (retragere impusă de acționarul majoritar, Maricel Păcuraru) l-a lăsat pe caraghiosul Hoandră fără susținere, iar dispariția lui a fost o mutare naturală.

Într-un interviu acordat Paginademedia.ro, Cozmin Gușă a explicat ce s-a întâmplat cu moderatorul său favorit după ce frâiele editoriale ale Realitatea Plus au fost preluate de Maricel Păcuraru.

 • „Din punct de vedere editorial, nu apreciez evoluții de tipul Miron Mitrea, Anca Alexandrescu sau Oreste Teodorescu, acesta fiind și motivul pentru care pe unii nici nu i-am selecționat înainte să presteze pentru Realitatea (Mitrea sau Anca Alexandrescu), respectiv pe alții i-am eliminat din structura editorială (Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu).
 • „Atât Denise Rifai, cât și Octavian Hoandră au plecat voluntar, pentru că nu au dorit să lucreze într-o coordonare editorială care nu-mi aparținea.”
 • „Denise Rifai și Octavian Hoandră nu au mai vrut să lucreze la Realitatea în condițiile în care eu nu mai coordonam editorial. Le-am înțeles decizia și sunt în continuare în relații interpersonale excelente cu ei. Pot să vă anunț că vor reveni în curând în prim-planul activității mediatice naționale.”

Grigore Cartianu: „În ceea ce mă privește, Cozmin Gușă minte încă o dată. Caraghiosul politruc PSD-ist spune așa: «Pe Oreste și Cartianu i-am eliminat din structura editorială». În realitate, el nu aveam cu să ne elimine «din structura editorială», pentru că nici eu, nici Oreste n-am făcut parte niciodată din vreo «structură editorială» la Realitatea TV. Aveam statut de invitați. Mai mult: invitați neplătiți, deci fără obligații. Dacă era corect, Gușă ar fi spus: «I-am interzis de la Realitatea TV pe Oreste și pe Cartianu». Oreste abia acum, la Realitatea Plus, face parte din structura editorială, ca moderator al emisiunii «Jocuri de putere»”.

„Lui Hoandră îi e foame. Va primi și el o bucățică”

O descriere potrivită i-a fost făcută lui Hoandră de către criticul de teatru Mircea Morariu, în februarie 2019, pe blogul său de pe Adevarul.ro, după o emisiune lăutărească a lui Gușă, cu Hoandră pe post de invitat.

 • Etern ridicolul şi policolorul Octavian Hoandră, care mereu se bagă în vorbă, îi face temenele patronului său, ca nu cumva, Doamne fereşte!, acesta să îl lase de tot fără emisiune, aceasta după ce i-a mutat «Realitatea românească» spre a face loc propriei producţii. Ori să uite să îl scarpine prieteneşte pe spate. Dl. Hoandră are marota lui. Este îngrijorat de politicienii de la USR şi PLUS, pe care îi cataloghează în mod repetat şi mereu în necunoştinţă de cauză drept neomarxişti.
 • „Aflăm şi că îi este foame, că aşteaptă sfârşitul emisiunii şi că, odată aceasta încheiată, se va duce direct şi va da iama în portbagajul d-lui Tămaş, acolo unde se află salamul pregătit de gurist drept peşcheş pentru patronul  Realităţii. Dl. Hoandră va primi şi el o bucăţică.”

Din gândirea maoistă a lui „Tavi” Hoandră

 • „Mie mi se par periculoși neomarxiștii ăștia… Cioloș, Barna… un real pericol pentru România. Sunt în stare să ia mințile oamenilor, să-i păcălească.”
 • „Cum a fost posibil ca DNA-ul să scoată oameni din biserici, să-i pună să jure pe capota mașinii?! DNA-ul a nenorocit țara asta! A distrus afaceri, a distrus oameni, destine…”
 • „De ani de zile noi trăim sub frică, sub teroarea procurorilor. Cătușe, arestări… Oribil! Eu nu vreau să intre nimeni în pușcărie.”
 • „Eu nu am Facebook. E multă prostie pe Facebook, de aia nici nu am cont. Nu mai citesc nici măcar ce apare în Occident. Contează emisiunea noastră, aici, la Realitatea TV.”
 • „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești” – titlu pe burtiera emisiunii lui Hoandră, comparând ororile staliniste cu dosarele de la DNA Ploiești.

Espadrile & țurloaie

Tot anul trecut, într-o emisiune cu Cozmin Gușă și Vasile Dâncu, Octavian Hoandră a apărut la TV într-o ținută superbă, un vertitabil spectacol de încălțări & țurloaie:

 

În 2018, același Hoandră se prezenta la un interviu cu premierul de atunci, Mihai Tudose, astfel:

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Nu-o lăsa pe partenera de pat..ou!!..nu degeaba zicea Denise consilierei ,că i-a luat patul, sau că sa băgat în pat!!.. la realitatea lui boașe kuzmin totul se reduce la pat..ai pat ,ai emisiune, n-ai pat aleluia… caută alt produs media… slavă Domnului că sunt destule produse , onania tv, șatena pe din trei!!..menage a trois!!.. să nu uiți crema….

 2. ca fapt divers, o singură emisiune mai urmăresc, dacă nu adorm, la Realitatea Plus „Jocuri de Putere” moderată de Oreste Teodorescu
  dar îmi vine să-l bat cu urzici cînd apare alături de Anca Alexandrescu 🙁

 3. Ma bucur ca dinozaurul Hoadra cu varsta de 65+ nu isi risca pielea si sta ascuns de COVID19… Nu are bani saracul sa-si ia niste sosete de la vreun SH ceva e in calduri mosneagul :)))

 4. Ce articol idiot! Pai daca Hoandra e comuist – e normal sa-i recunoasca pe neo comuisti, pe marxistii usristi! Alooooo, redactia – mai folositi si voi neuronul ala pe care-l impartiti!!!😲
  Si prapaditul ala de critic e si „pulitolog”? Pai sa afle ca stapanul securistului Ciolos e Macrou – finantist si socialist – recte comuist soft – pt boi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here